1.7

Pandemic

Pandemic utspelar sig inom en snar framtid, där ett virus av episka proportioner brutit ut på planeten och mänskligheten håller på att förlora sitt grepp om överlevnad. Dess enda hopp är att hitta ett botemedel och hålla infekterade instängda. Lauren är en läkare, som efter New Yorks förfall, kommer till Los Angeles för att leda ett team och försöka rädda överlevande.

Originaltitel Pandemic
Regissör John Suits
Manus Dustin T Benson
Genre Action, Thriller, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Rachel Nichols, Alfie Allen, Missi Pyle, Mekhi Phifer, Paul Guilfoyle, Danielle Rose Russell, Pat Healy, Robert Lewis Stephenson, Amanda Baker, Sara Tomko, Dominic Bogart, Jaime Gallagher, Kim Estes
Filmnummer 120933

Robkiller
2017-10-17
Zombieaction i förstaperson. Fullständigt meningslöst.
TheHorrorfan
2017-06-26
Älskar Rachel Nichols. Sen så är jag inte förtjust i resterande. Kunde ha blivit något om inte kameran hade varit så skakig.
Engravadlax
2017-01-12
Överlag inte så pjåkigt jämfört med hur illa det brukar vara med found footage, men kunde ju ha varit bättre skrivet... och filmens zombies var bland det sämsta jag har sett.
mwollin
2016-10-14
Bra namn på en film och det var väl det bästa med filmen. För mycket av det mesta filmen, för utom skådespeleri och pengar. Att ge filmen en 1:a redan det är ett för bra betyg för filmen.
Harford
2016-09-13
Hyfsade skådisar och hyfsad regi och bra effekter, men dåligt manus. Synd, för det var en bra idé.
Modrus
2016-05-22
Det gjorde fysiskt ont i ögonen att se på denna värdelösa Bollywood filmen där kameran flängde runt som om den satt på en propeller, en sämre film tror jag nog aldrig har gjorts. Det borde finnas så att man kan sätta -10 i betyg på filmer för där hade denna platsat in.
amam
2016-05-05
Stark tvåa. Kunde ha varit sämre, har ett par okej scener och skådisarna är långt ifrån dåliga. Tyvärr så är det inte mycket att hurra för i manusväg och regin är ibland lite väl blek.
Djason
2016-04-06
Med bättre budget så hade detta kunnat bli riktigt bra. Nu blir det mest mörkt och hackigt men en del actionscener är faktiskt ganska snygga och filmen har en del duktiga skådisar. Alfie Allen gör här en roll mellan inspelningarna av Game of thrones.
PeterTheW
2016-04-03
Några relativt välkända ansikten, helt okej tempo och några rätt coola fightscener höjer detta något men det är fortfarande långt ifrån vad det kunnat vara. En stark tvåa dock.