Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Pan


En nytolkning av J.M. Barries saga som följer en föräldralös pojke som tas med till landet Ingenstans. Där möter han både glädje och faror, och upptäcker snart sitt öde ? att bli den hjälte som för evigt kommer att bli ihågkommen som Peter Pan.


Originaltitel Pan
Alternativ titel Peter Pan
Regissör Joe Wright
Manus Jason Fuchs
Genre Familjefilm, Äventyr, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Levi Miller, Hugh Jackman, Garrett Hedlund, Rooney Mara, Adeel Akhtar, Nonso Anozie, Amanda Seyfried, Kathy Burke, Lewis MacDougall, Cara Delevingne, Na Tae-joo, Jack Charles, Bronson Webb, Jimmy Vee
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 537
Filmnummer 113135

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Dream
2020-12-30
Precis en sådan här film som gör att man längtar tillbaks till dem gamla klassikerna igen! Allt från (Indiana Jones, E.T, Hook, Crocodile Dundee, Ensam Hemma) osv... Varför? Jo för att dessa filmer hade åtminstone en själ! Denna är endast ett långt sömnpiller med påkostade effekter.
HerrNenne
2017-12-31
Usel.
GinNTonic
2016-10-26
Började helt fantastiskt fantasifullt, underhållande och snyggt. Men efter ett tag blir det tyvärr lite för mycket datoranimerad gäspaction för att det ska hålla samma klass hela vägen. Men ibland känns filmen som en barntillåten Mad Max: Fury Road med alla sina fantastiska kostymer och galenskaper, och det är inte dåligt. Färgstark film, och några fler musikalinslag hade inte gjort någon skada alls!
Tatty
2016-09-30
Filmen var inte så dålig och inte min filmsmak. Fast den var lite spännande ändå. Kändes lite seg.
zallaxx
2016-09-12
i kategorin ren barnfilm som du vet är en barnfilmoch trodde skulle vara sämre än "hook", så får den en 4a.
theFeber
2016-08-30
En riktigt skön äventyrsrulle för de yngre! Jag hade troligen älskat den om jag varit runt 12-13 år! Vilda jakter, snygga effekter, mäktiga slagsmål och häftiga varelser och miljöer! Storyn i sig är rätt så platt och lämnade mer att önska. Krok är en blandning av Han Solo och Madmartiga (Willow) med Indiana Jones hatt. Tyvärr saknar Garett utstrålningen och karisman som både Harrison Ford och Val Kilmer hade. Förvånansvärt många stunder som är spännande där man tror att det är kört. I det hela en riktigt skön äventyrsfamilj för hela familjen. Ser gärna både fortsättningen och eventuella spin-offs. :)
PeterTheW
2016-08-01
Väldigt snygg och bitvis väldigt underhållande men oerhört osammanhängande, som om någon fått lite haveri i skallen halvvägs igenom. Hade kunnat bli en fullpoängare men känns bitvis som att Hook regisserats av en halvfull Baz Luhrmann, men jag gillar det mer än väntat. Garret Hedlund är dock helt menlös med sin skitnödiga röst.
supermancover
2016-06-25
Jävligt märklig bitvis, men också så jävla snygg ibland. Samt: Rooney Mara <3 Men ja, filmen i sig är rätt dålig och inte ens helt sammanhållen så nä. Det blir inte högre än en tvåa, om än en mycket stark sådan.
Redfield4ever
2016-03-18
Hur har Joe Wright, mannen som regisserade Försoning, Stolthet och Fördom och Hanna regisserat denna totala DYNGA?
jingoo
2016-03-06
Efter ca 1 timme stänger jag av. Påkostad film som till utseendet får många rätt, men handlingen är fruktansvärt ytlig med svaga insatser från skådisarna. Filmen saknar själ. Det blir väldigt mycket tondövt replikbabblande. Barnskådisar är sällan bra, vilket den här filmen bevisar. Garrett Hedlund har noll karisma i en roll som i princip bara ska handla om karisma och slughet. Nix, inte värt min tid.
Visa äldre kommentarer »