1.4
1.4
Paintball
Några arbetsnarkomaner bestämmer sig för att ta lite semester ifrån allt jobb. Dom väljer att åka ut i skogen och köra lite paintball. Dom delar upp sig i två grupper och leken kan börja. Men panik bryter ut när dom kommer på att någon tar leken på för stort allvar och mördar folk på riktigt.

Originaltitel | Paintball |
Regissör | Daniel Benmayor |
Manus | Mario Schoendorff |
Genre | 2000-tal, Action |
Skådespelare | Patrick Regis, Brendan Mackey, Claudia Bassols, Jennifer Matter |
Nja. Det finns en drös filmer av den här typen, och alla har de några saker gemensamt; de är varken intressanta, underhållande, läskiga eller spännande.
Hemskt dålig film, kort och gott.
Rätt så underhållande, enligt mig. Finns tusentals filmer som innehåller IQ-befriade karaktärer och kamerajobb som skuttar omkring istället för att vara still.
Som om det skulle vara nånting dåligt maeth? ;-)
Totalt värdelös, var mer intressant att konversera med kamraterna än att titta på filmen.
Välkommen till Paintball, filmen som bevisar att människor har mindre iq än 2 hallontvålar.
Vi skrattade gott på slutet (ni som sett filmen fattar)
Kan tillägga att genren snarast är Skräck, inte Action. Den är väldigt brutal, väldigt blodig och väldigt jobbig att se eftersom i princip hela filmen är filmad med handhållen kamera.