Paddington 2

I denna uppföljaren har Paddington blivit en del av familjen Brown och är omtyckt i samhället Windsor Gardens. När tant Lucy ska fylla 100 har han hittat den perfekta presenten i form av en unik bok i antikaffären. Men när boken blir stulen måste han och familjen Brown hitta tjuven.

Originaltitel Paddington 2
Regissör Paul King (II)
Manus Paul King (II), Simon Farnaby
Genre Komedi, Familjefilm, Äventyr
Skådespelare Ben Whishaw (röst), Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Brendan Gleeson, Hugh Grant, Jim Broadbent, Julie Walters, Peter Capaldi, Samuel Joslin, Sanjeev Bhaskar, Madeleine Harris, Jessica Hynes, Imelda Staunton (röst), Michael Gambon (röst)

KyLLo
2025-01-12
Har för mig att jag gillade Paddington som barn. Särskilt hur det brittiska samhället och kulturen förmedlades i berättelsen. De här nya filmerna är dock skräp. Har ingenting med originalberättelsen att göra, ingen realism, ingen känsla, utan bara CGI.
Rune2000
2023-12-25
Paddington 2 är en mycket bra barnfilm som i många fall överträffar den första filmen. Brendan Gleeson och Hugh Grant är båda sevärda i sina roller och båda har tillräckligt många scener för att göra deras medverkan berättigad. Paddingtons familj hamnar dock lite i bakgrunden denna gång men de får lite mer att göra i filmens tredje akt.
Zebulonm
2021-11-19
Lite mysig. Barnen gillade den.
Gordyal
2021-04-05
En snäll trea för att jag gillar Padington och för att filmen var lite rolig ibland. Men jämfört med "ettan" var detta ett riktigt nerköp. Mycket trams blir det. (7-/15)
Tatty
2020-01-12
Gillar första filmen och även denna. Lite överdrivet i fängelse scenen tyckte jag men mysig film iallafall. En aning spännande över allt som händer i filmen.
Miamia
2020-01-11
Rätt tramsig så klart, och med en del logiska luckor. Men jag, åttaåringen och tolvåringen var totalt engagerade från början till slut!
HerrNenne
2019-12-28
Det här var klasser bättre än den platta, tillrättalagda och puttenuttiga ettan. Extremt rolig och fin, och fungerar fantastiskt i flytet från scen till scen ända fram till slutet.
2019-11-10
Den första filmen om Paddington hade ingredienser som gladde mig men till slut hamnade den endast på ett godkänt betyg. Ett av mina problem med den filmen var att jag inte helt uppskattade Nicole Kidmans skurkroll. In i denna uppföljare kommer istället en helt fantastisk Hugh Grant. Jag kan inte minnas senast han var så bra som han är här. Här ger han järnet, fullständigt, i en historia som lyfter sig på alla sätt i jämförelse med föregångaren. Underhållande och bra. 4-
dafreakish
2019-05-03
Minst lika charmig och harmlös som den första filmen. När filmer är gjorda med så stort hjärta som det här, är det svårt att inte ryckas med, trots eventuella manusbrister.
PeterTheW
2019-01-31
Varm, härlig, humoristik och välgjord.