1.9

Paa

Auro är en intelligent 13-årig pojke med en väldigt ovanlig genetisk defekt som får hans kropp att åldras mycket snabbare än vanligt. Auro har växt upp utan sin pappa, med sin mamma Vidya och sin mormor, då Auros pappa, Amol, ansåg att ett barn skule förhindra honom i sin politiska karriär. Som genom ödet stöter Amol ihop med Auro, utan att veta att det är hans egna son. Imponerad av pojken tar Amol konakt med Auro, och vi får följa dramat och återföreningen mellan far och son.

Originaltitel Paa
Regissör R Balki
Manus R Balki
Genre 2000-tal, Drama
Skådespelare Amitabh Bachchan, Abhishek Bachchan, Vidya Balan, Paresh Rawal

Gialloblu
2010-01-12
Sag den mellan Mumbai och Panaji pa en buss som stank lika mycket som filmen, langt ifran min smak..
Terran
2009-12-08
I Indien så är detta en storsatsning med de största stjärnorna och de har på allvar enligt dem själva stor chans till en Oscar. Men detta är helt fruktansvärt. Den stora superstjärnan Amitabh Bachchan som spelar Auro, är en man i 60årsåldern som har gjort denna 13åriga pojke till ett efterblivet missfoster i sin rolltolkning. Han sade själv i en intervju att det var 90% kostym och 10% skådespeleri. Kanske skulle han inte förlitat sig så mycket på kostymen. Som även den inte blir trovärdig då han är dubbelt så lång som alla andra 13åringar i sin skola. Vidare så är den sliskigare än det sliskigaste man kan tänka sig, plus lite till. En vedervärdig film helt enkelt.