Oxygen

Madeline är polis och gift med en kollega. En kvinna blir kidnappad och begravd levande i skogen. Lösensumman är en miljon dollar och i kistan finns luft för 24 timmar. Kidnapparen gäckar hela tiden polisen och avslöjar också Madelines otrohet.

Originaltitel Oxygen
Regissör Richard Shepard
Manus Richard Shepard
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, 90-tal, Drama, Thriller, Science Fiction, Fantasy, 2020-talet
Skådespelare Maura Tierney, Adrien Brody, Terry Kinney, James Naughton, Laila Robins, Paul Calderon, Dylan Baker, Olek Krupa, Frankie Faison

2014-11-09
Denna film kom innan Adrien brody fick sitt riktiga genombrott men är otroligt spännande.
tandersten
2011-09-23
Skräp. undvik.
Krusty
2011-09-06
Underliga klipp och onödigt långa, händelselösa scener. Ni ska leta efter en nergrävd kvinna, move it - liksom. Filmen blir aldrig spännande utan den är seg som sirap med ointressanta dialoger mellan Brody och Tierney samt ett evit tjat om hennes märken på armen.
knudwig
2008-09-23
Bra story, riktigt dålig film. Tyvärr.
ninna_90
2008-03-19
Adrien Brody som jag altid sagt och tyckt sen förta gången jag såg han helt Otrolig med stort O han är riktigt hemsk i denna och passar som det med
Kareina
2007-12-31
Mycket bra film! Utsökt story- fram till slutet som är lite för väntat. Brody är #1 i Hollywood och lika fantastisk som alltid.
Linda86
2007-03-15
Man är en bra skådespelare om man spelar en psykopat som lyckas få tittaren att slutligen heja på honom. Första filmen jag såg med Brody, han är i en klass för sig - lysande skådespelare.
saandy
2007-01-02
otroligt bra!maura tierney är otrolig!

2006-06-03
Filmen ligger på en ganska stabil trea fram till slutet. Filmens upplösning är typiskt tramsigt amerikansk och sänker helhetintrycket.
Griisen
2006-04-06
Adrien Brody är skitbra i den här filmen, men Maura Tierney är ännu bättre! Riktigt snyggt spelat trots en hel del kass dialog. Svag femma, men ändå en femma för att skådespeleriet är så snyggt i den här filmen.