Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Overlord


Dagen före landstigningen i Normandie släpps en grupp amerikanska fallskärmsjägare ned bakom fiendelinjen för att utföra ett uppdrag som är avgörande för invasionens framgång. Men när de närmar sig sitt mål, en naziockuperad by, börjar de ana att det är mer än en vanlig militäroperation på gång i det lilla samhället.


Originaltitel Overlord
Regissör Julius Avery
Manus Billy Ray, Mark L Smith
Genre Action, Äventyr, Skräck, Science Fiction, Mysterium, Krig, 2010-tal
Skådespelare Jovan Adepo, Wyatt Russell, Mathilde Ollivier, Pilou Asbæk, John Magaro, Iain De Caestecker, Jacob Anderson, Dominic Applewhite, Gianny Taufer, Joseph Quinn, Bokeem Woodbine, Erich Redman, Mark McKenna, Hayley Carmichael, Marc Rissmann
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 291
Filmnummer 129362

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


vonadel
2021-01-27
Kändes som en chansning att se denna film. Att det skulle vara så B att man inte skulle orka med att se klart den. Men, tycker ändå den överraskar. Om man är på det humöret, vilket jag tydligen var då. 6/10
KyLLo
2021-01-03
Inledningen är okej för att vara B-film, men sedan spårar det och blir någon form av actionskräck. Mörkt foto, för mycket som händer på en gång och patriotisk där det gång på gång förtydligas att tyskarna är onda. Tappade intresset efter en halvtimme eller något sådant.
Murvel48
2020-12-26
Lite väl mycket klyschor och stereotyper men annars var det ju rätt mysigt...
Abigor
2020-12-23
Besvikelse, seg inledning och jag tycker inte det tar sig heller. Hade hoppats på bra b-underhållning men det här hamnar i mellanträsket tyvärr.
Gordyal
2020-08-07
Tjosan hejsan, vilket drag! Totalgenrefilm proppad med våldsam intensitet. Absolut inget annat än ren underhållning, men rackarns i mig vilken underhållning. Mer sånt! (10/15)
Rai
2020-05-12
Helt klart en underhållande. Första delen känns det som en relativ real story, tills den ballar ur, men det gör inget för i stället får man en Wolfensteine känsla i stället...
GrandMaster_E
2020-05-06
Välgjord, splattig, högt tempo, schysst twist på andra världskriget genren, bra skådisar, Kurt Russels son, flopp på bio...det bara skriker kultfilm.
Robodan
2020-04-08
Nej hörni. För mig är detta en svag tvåa. Väldigt bleka karaktärer, tunn story och ingen snygg twist att rädda upp det med. Med lite humor hade man kunnat rädda upp det
Supernaut
2020-04-05
Oväntat bra! Väldigt bra tempo genom hela filmen, rollfigurer en bryr sig om, faktiska insatser och risker, story som drivs framåt, spännande, snyggt våld, mm. Sevärd!
Afflicter
2020-03-28
Lite över förväntan faktiskt. Bra produktionsvärden och inte alltför högtflygande övernaturliga påhitt. Man kunde ha satt lite mera tid på manuset och huvudkaraktären är ordentligt enerverande.
Visa äldre kommentarer »