Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Over the top


Efter hans ex-fru gått bort bestämmer sig Lincoln för att lära känna sin unge son, trots motstånd från sin rike ex-svärfar. Pojken tycker till en början inte särskilt bra om sin far men ändrar snart uppfattning då det visar sig att han tävlar i armbrytnings-VM.


Originaltitel Over the Top
Regissör Menahem Golan
Manus Sylvester Stallone, Stirling Silliphant
Genre Drama, Action, 80-tal
Skådespelare Sylvester Stallone, Robert Loggia, Susan Blakely, David Mendenhall, Rick Zumwalt, Chris McCarty, Terry Funk
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1100
Filmnummer 3450

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


zonk
2019-06-29
the ost is strong with this one
Halofreak92swe
2015-11-03
The 80's is strong with this one! :D Stallone briljerar, härlig far & son-film.
Noethe
2015-02-05
Alltså, mer 80-tal än såhär blir det inte. Far-och-son-male-bonding, i en lastbil! Cheesy powerballader! Underdog med passion, hjärta och själ samt noll intelligens! Slow motion på Stallones ansiktsuttryck! Otroligt mysig stämning i en film som får en att vara en stolt 80-talist!
Krille80
2014-12-20
I mina ögon var detta en riktigt dåligt och skrattrestande. Inget jag någonsin vill se igen men faktum var ju att jag inte ville se den första gången! Lite småkul med armbrytningen!
Barneyk
2014-12-18
80-tals känslan är på 800%! Det är ingen stark tvåa, alls. Snarare en väldigt svag. Men det är så 80-tals lökigt det kan bli att det ändå var rätt underhållande på sitt sätt att ha på i bakgrunden medan jag gjorde annat.
Scrapop
2014-10-24
Gud vad jag grät när jag såg denna film..... jag grät av tristess och förtvivlan. Snacka om oinspirerade film. Jag ville bara att den skulle vara slut så att jag kunde börja se på något annat. För det första så tycker jag att historien i sig är så jäkla trist och tillrättalagd. För det andra så står jag inte ut med de här smöriga låtarna och stämningen som Stallone försöker skapa i film efter film. Det är dessutom så jäkla jobbigt att se Sylvester som den där genomgoda, oskulldsfulla (och lite trögfattade) typen som han alltid ska gestalta. För det tredje så tycker jag bara filmen är så himla dum. Varför är de så glada på slutet? Han har ju inte vårdnaden över sonen. Och varför, VARFÖR, är det en lastbil som första pris i en armbrytartävling? Känns det inte lite väl som en tillfällighet att Sylvester just sålt sin kärra för att sedan gå och tävla i den sporten som han älskar mest och är bäst i där priset är just en lastbil?!?!
Golazo
2014-08-14
Kung
Lotso
2014-07-05
I sin helhet gillade jag filmen för vad den var. Den var extremt underhållande, slutmatchen var extremt over the top för att vara armbrytning och jag gillade kemin mellan Sly och sonen. Handlingen är inte direkt någon höjdare på sin längd och vissa scener kommer från ingenstans och slutar ingenstans. Men i det stora hela är denna filmen bättre än vad folk säger att den är.
F-M-J
2014-03-14
Amazing. Unikt underhållningsvärde. En etta i en bemärkelse, en femma i en annan.
Djason
2013-11-18
En film med Stallone som man snabbt glömmer bort. Armbrytning liksom hur kul är det?
Visa äldre kommentarer »