Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Outrage Beyond


För att sätta stopp för en våldsam yakuzagrupp släpper polisen ut Ôtomo ur fängelset i hopp om att han kan bidra till att lösa situationen.


Originaltitel Autoreiji: Biyondo
Alternativ titel Outrage 2
Regissör Takeshi Kitano
Manus Takeshi Kitano
Genre Drama, Action, Kriminalare, 2010-tal
Skådespelare Takeshi Kitano, Hirofumi Arai, Ryô Kase, Machiko Ono, Tomokazu Miura, Shigeru Kôyama, Toshiyuki Nishida, Kenta Kiritani, Fumiyo Kohinata, Yutaka Matsushige, Hideo Nakano, Katsunori Takahashi, Sansei Shiomi
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 72
Filmnummer 98891

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Kalkonhönan
2014-12-06
Precis som första Outrage lider Beyond av att det är alldeles för mycket dialoger, intriger och tröttsamma yakuzas som man inte bryr sig ett skvatt om, denna och föregångaren tillhör Beat Kitanos lägsta filmer, till och med Brother var bättre.
Hindsight
2013-05-06
Ganska slö i starten. sedan blir det åka av det. Tycker att den första filmen var mycket intressantare med sina intriger och politiska vinklar osv. Här flyter det hela mest på ganska oförtrutet och ploten utmanar aldrig riktigt tittaren utan man förblir tämligen oengagerad. Snygga våldsscener och snyggt foto, men framför allt det förstnämnda är ett av kitanos signum och knappt värt att poängera. Mannen har 20 års erfarenhet i regissörsstolen och vet hur man får tittaren att "känna" våldet.
Horibe
2013-04-27
En klar besvikelse. Känns mest som en upprepning av första filmen utan varken glimten i ögat eller känslan. De må vara stjärnspäckad men tyvärr är det inte särskilt fängslande. Hela konceptet känns som en urvattnad version av Election-filmerna som är betydligt bättre i sammanhanget. Kitano behöver hitta tillbaka till sina artiga filmer igen.
Sznax
2012-11-17
Förräderi, utbrott och lite pang-pang. Så går det att summera Kitanos uppföljare. Inte alls lika vass som första filmen. Här blir det en för lång inledning där extremt lite händer och när sedan allt händer blir det lite väl mycket skjuta massa folk. Men Kitano är alltid trevlig att se och filmen håller bra klass rakt igenom. Betyg 5.7
Tonti
2012-11-13
Precis likadan som föregångaren vilket innebär en välgjord film om kostymyakuzas som bockar artigt inför sin bossar men förråder dem bakom deras ryggar. Allt går naturligtvis åt helvete.