Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.8
av 5

Outpost 37


Året är 2031 och världens städer ligger i ruiner efter ett förödande angrepp från främmande inkräktare. Människorna segrade men fienden finns kvar gömda bland dem och ett nytt terrorkrig råder. I dyningarna efter det första kriget har man byggt baser för att försvara jorden. Nr 37 är den mest utsatta posteringen, ett rent helvete. Några dokumentärfilmare skickas till platsen för att filma vardagen på ?Outpost 37? där besättningen ständigt blir beskjutna av fienden.


Originaltitel Outpost 37
Alternativ titel Alien Outpost
Regissör Jabbar Raisani
Manus Jabbar Raisani, Blake Clifton
Genre 2010-tal, Action, Science Fiction, Thriller
Skådespelare Adrian Paul, Reiley McClendon, Douglas Tait, Brandon Auret, Rick Ravanello, Joe Reegan, Andy Davoli (röst), Matthew Holmes, Sven Ruygrok, Scott E Miller, Darron Meyer, Nic Rasenti, Kenneth Fok, Michael Dube, Stevel Marc, Tyrel Meyer
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 105
Filmnummer 111267

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


mahasarakam
2020-06-15
En riktigt, riktigt usel film! Möjligen sevärd för hjärntvättade soldater.
zallaxx
2017-06-05
är nån säker på att detta inte är en asylum film?
CodeRed
2015-05-15
Hahahaha Vilken jävla dynga, kolla 10min o snabbspola lite till! Man kan bara skratta så dåligt är det........ Kalkon!!!!
Robkiller
2015-03-06
Fejkdokumentär med militärer och utomjordingar... handskak-kamera och förstapersonsvy är väl inte direkt positivt... med risiga skådespelare och det faktum att de kutar runt i mörkret för det mesta gör det här rätt så ointressant...
Halofreak92swe
2015-03-06
Det här gillar jag! Det är som en blandning av Restrepo och Battleship. inte alls så dålig som jag förväntade mig efter att ha läst vissa kommentarer här. Glöm inte att se scenen i slutet efter eftertexterna.
Harford
2015-02-17
Filmen verkar vara en tysk/sydafrikansk samproduktion tillsammans med Hasbro. Den påminner lite om District 9, Restrepo och Starship Troopers, bara mycket sämre. Den är så dåligt regisserad att man aldrig bryr sig om vad som händer med karaktärerna, något som är utmärkande för en riktigt dålig film. Det är svårt att tro på att filmen skulle utspela sig i Afghanistan då all materiel, fordon och många av soldaterna kommer från Sydafrika. Och en film som utspelar sig 20 år i framtiden borde ha någonting tekniskt som inte finns idag.
kervisch
2015-02-13
Sämsta film som gjorts !
amam
2015-02-12
Ingen höjdare. Specialeffekterna var väl ganska okej men annars var det så aldrig speciellt nåt som grep tag i en. Stark tvåa.
Totenkopf
2015-02-06
Ja, mycket bättre än vad man trodde i början av filmen.
Vasp
2015-02-04
Det här gillade jag starkt. Lite mer budget bara så hade det kunnat bli fyra. Men som nu så var det en riktigt bra trea. Och de skulle nog ha skippat hela dokumentär vinkeln.
Visa äldre kommentarer »