Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Oss kvinnor emellan


Musikalisk nyinspelning av George Cukors "Kvinnorna", en filmatisering av Clare Bothers pjäs. Kay Hilliard, en f.d. nattklubbssångerska, gift sedan tio år och mor till en liten flicka får reda på att hennes man Steve är otrogen med körflicikan Crystal, så hon åker till Reno för en skilsmässa. Sedan gifter han sig med Crystal, men Crystal är otrogen. När Kay hör med vem, kämpar hon för att få sin f.d. man tillbaka. En film om skilsmässa, elakhet och konkurrens bland kvinnor.


Originaltitel The Opposite Sex
Regissör David Miller
Manus Fay Kanin, Michael Kanin
Genre Musikal, 50-tal
Skådespelare Joan Collins, Agnes Moorehead, Carolyn Jones, Ann Sheridan, Leslie Nielsen, Ann Miller, June Allyson, Dolores Gray, Joan Blondell, Barbara Jo Allen, Charlotte Greenwood, Jeff Richards, Sam Levene, Alice Pearce
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 29
Filmnummer 6195

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer2013-08-10
Snygg som sju och att se en ung stilig Leslie Nielsen var ju skoj, men överlag en rätt meningslös nyinspelning (såsom nyinspelningar av regel präglar vara, med andra ord). Och att slösa bort Joan Blondell i en sådan liten och tråkig roll - skandal.
HerrArne
2009-05-16
Att ha en hund som accessoar är inget som Paris Hilton kom på...
gerberalia
2007-06-16
Visst känns det förlegat, men det var ju så då.... MEN originalet från -39 som borde kännas ännu mer förlegat är MYCKET bättre - se den och inse att dagens kroppsfixering tyvärr inteär så ny och extrem som vi kanske tror. Allt var inte bättre förr...
Be-bop-a-lula
2005-08-27
Åh vilken töntig film! Typisk 50-tals anti-feminism feminism. Jag vet inte vilken fot filmen försöker stå på. Försöker den visa att kvinnor är självständiga och moderna ( i 50-talsmått mätt ) eller glorifierar den den lojala hustrun/hemmafrun? Hade det varit en nutida film hoppas jag att kvinnan i filmen slängt ut karln efter att hans otrohet uppdagats och sedan gett blanka fan i honom och skaffat en yngre upplaga... Vad är det med femtitalet som är så sjukt?