1.5

Orc Wars

En före detta militär köper en ranch i den avlägsna amerikanska västern för att fly från världen, och möter en rad underliga inkräktare...

Originaltitel Dragonfyre
Regissör Kohl Glass
Manus Kohl Glass
Genre Äventyr, Action, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Rusty Joiner, Masiela Lusha, Isaac C Singleton Jr, Maclain Nelson, Adam Johnson, Clare Niederpruem, Jake Van Wagoner, Rocky Myers, Wesley John, Mark Brocksmith

karlmats
2021-06-04
Det är ju inte jättebra, men det hade man kanske inte kunnat förvänta sig heller. Som vanligt med Arrowstorms filmer är kostymerna fina och visst är det ändå lite nyskapande att Orcher kommer till vår värld för en gång skull, men det är lite för oinspirerat för att det ska bli annat än en transportsträcka till slut. En stabil 2a.
sven_usling
2017-03-18
Fantastiskt underhållande. Visst effekterna är inte ILM klass men det kan man inte förvänta sig av en sådan här lågbudgetfilm. Det dom ändå lyckats skapa är enormt imponerande.
Kurijakin
2014-09-19
Ne fy.
Adeoo
2014-08-30
Jag tyckte att den var ganska bra faktiskt. Den är riktigt B, men jag har sett extremt mycket värre en detta. Skådisarna är inte heller så jätte kassa. Jag var underhållen. 6/10
Halofreak92swe
2014-03-05
Riktigt jävla B och förtjänar nog egentligen en etta men tycker den var smått underhållande på ngt sätt ändå. Svag 2.
Robkiller
2014-01-04
vad har orcer, en prinsessa, en drake och en kille med hagelbössa samt maskingevär gemensamt, jo den här filmen... konceptet är intressant och den börjar rätt så bra... men efter ett tag märks det att den är för lågbudget för sitt eget bästa... kostymer är fina, men skådespelare, regi, specialeffekter, ljud och annat skulle behöva förbättras innan det här kan sägas vara bra... inte helt tokigt dock, så den får duga för nu.
Trixtian
2013-10-31
Riktig b-film! Dåligt gjord och för många film-missar.
DiMMUBoRGiR
2013-10-11
Nej det är inte roligt. En lajvarförening med röterna i studentspex hittade den där skattkistan full av guld de alltid drömt om. Vad gjorde man? La alla pengarna på en film om orcer såklart!!!
muffe85
2013-09-29
2a pga potentiellt bra story och för att jag gillar fantasy/äventyr. Tyvärr bristfälligt skådespeleri, och nära usla specialeffekter/scenklippning etc. Det var flera scener uppenbara "misstag" och bara grejen att alla orcer som dödades (t.ex. skjöts) fick ett svart moln (blod antar jag) framför sig. sekunden efteråt (när molnet försvunnit) fanns aldrig ingångshål eller något liknande. Svag tvåa.