Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Operation Alpha


Jacob är marinbiolog. Det visar sig att stiftelsen som finansierar hans forskning är inblandad i en sammansvärjning mot presidenten.


Originaltitel Day of the Dolphin
Regissör Mike Nichols
Manus Buck Henry
Genre Drama, Thriller, Science Fiction, 70-tal
Skådespelare George C Scott, Trish Van Devere, Paul Sorvino, Fritz Weaver, Jon Korkes, Edward Herrmann, Leslie Charleson, John David Carson, Victoria Racimo
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 42
Filmnummer 947

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Ful_fisk
2019-05-01
Efter två totala mästerverk och två inte helt magnifika men klar intressanta och unika filmer känns det förstås lite småtrist när Mike Nichols gör en film som mest bara är habil. Funkar absolut som onsdagsunderhållning med snyggt fotoarbete, bra delfinscemer, fin musik och George C. Scott. Kul med en ung Paul Sorvino också, trodde inte han etablerade sig förrän på 80-talet! Allt som allt en duglig film, men du missar inget om du skippar den.
Slowdive2
2012-09-28
Trodde jag skulle hänga med i en delfinfilm nu när jag har feber, men det var för svårt. Balanserar mellan patetisk och visionär.
Litafe
2006-01-23
Det var ett tag sen jag såg den sist. Den är...okej. Därför tvåa. Känslan den gav räcker inte riktigt till en trea, men tror nog andra skulle ge den bättre poäng. Rätt intressant i alla fall! NÄSTAN en trea...