Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Boog & Elliot 3 - Cirkusvänner


Boog planerar en årlig resa att tillbringa tid med sin manliga vänner. Men Elliot har distanserat sig från honom sedan Elliot hade bildat familj med sina alldeles egna barn. Boog är besviken eftersom alla ville annat än att tillbringa tid med sina familjer vilket får Boog att åka på en resa själv. Vilket leder honom till en rysk resande cirkus.


Originaltitel Open Season 3
Regissör Cody Cameron
Manus David I Stern
Genre Animerad, 2010-tal
Skådespelare Cody Cameron (röst), Crispin Glover (röst), Jane Krakowski (röst), Ciara Bravo (röst), Charlie Bright (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 103
Filmnummer 86361

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Lotso
2014-07-03
Det enda jag gillade i denna filmen var att hundarna i 2an är tillbaka och ska hjälpa Boog och Crispin Glover är åter igen tillbaka och gör rösten till Fifi. Animationen är bäst här men för 2010 förväntar jag mig bättre. Det är en ointressant film som bara är där för att de andra två var succéer. Även ifall barn vill se denna se till så dem skippar den så bra som möjligt. Där finns smartare och bättre animerade filmer där ute på långa vägar.
kiwivanilla
2012-11-20
den går att titta på men de va hade räckt med 2 filmer!
vonadel
2012-02-07
1:an var den första blu-ray jag köpte. Gillade den mycket. 2:an har jag helt glömt. 3:an var väl sådär, men hade ändå vissa poänger vilket gör att den förtjänar ett medelbetyg.
Sajo
2011-06-20
besviken.. inte allt lika bra som 2:an
fjeder
2010-12-31
Klart bättre än 2:an, men ingen höjdare