Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

OP Center


Kärnvapenmissiler stjäls från fd Sovjetunionen av terrorister. Det blir den nytillträdde chefen för OP Center Paul Hoods uppgift att finna dem och tillfångata terroristerna.


Originaltitel OP Center
Regissör Lewis Teague
Manus Steve Sohmer
Genre Thriller, 90-tal
Skådespelare Kim Cattrall, Carl Weathers, John Savage, Harry Hamlin, Kabir Bedi, Tom Breznahan, Patrick Bauchau, Rebecca Ferratti, Deidre Hall, Bo Hopkins, Ken Howard
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 235
Filmnummer 7216

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Harford
2012-05-03
En hemsk TV-film som låtsas vara skriven av Tom Clancy som lånar ut sitt "goda" namn till vad som helst som ger pengar. Det finns en uppsjö böcker som skrivits av andra författare som han bara sätter sitt namn på, detta har gjort honom till en av världens rikaste författare. OP center är en kioskaction-svit Clancy påstår sig ha kommit på tillsammas med Steve Pieczenik men som egentligen är skriven av Jeff Rovin. Clancy är en av vår tids mest överreklamerade författare. Även hans första bok (men den andra publicerade) skrevs tillsammans med datorspelsdesignern Larry Bond. Clancy anses av vissa som en "expert" på spionage och krigsstrategi, speciellt av personer långt ut på den amerikanska högerkanten, där också han själv har sin politiska hemvist. Han har inga som helst egna erfarenheter inom det militära eller underrättelseväsendet.
nea.72
2007-02-18
Ännu en höjdare från Clancy

2007-01-14
Jag minns den som medelmåttig film när den släpptes och det är samma uppfattning jag har efter att nyss ha sett den igen. Skådespelare och regissör visar upp ett något bristfälligt arbete och känns lite som en b-produktion. Manuset är bra och spännande i sig men filmatiseringen är inledningsvis långsam och avslutas alltför snabbt.
kanemura
2007-01-04
Lång men enormt mysig och överaskande bra skådespeleri
Rubbermonster
2006-12-01
sisådär.
WederLight
2006-07-16
Trevlig underhållning, men det märks att de inte fick den budgeten de skulle viljat. Men de har gjort bra av det de fick.
Zapa
2004-07-19
lite seg, men ändå bra :)
weira
2003-04-28
OK som frukost film eller tidsfördriv.