Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

One of These Days


I en småstad i Texas arrangeras en tävling som går ut på att hålla kvar sin hand på en pickup längst och därmed få behålla den. Tävlingen kräver både fysisk och mental råstyrka. Regissören Bastian Günthers bilder erbjuder nya perspektiv på den amerikanska drömmen för landets hårt prövade medelklass. Utifrån verkliga händelser fångar filmen det förlovade landet där löftet om ett bättre liv kommer med allt knepigare spelregler.


Originaltitel One of These Days
Regissör Bastian Günther
Manus Bastian Günther
Genre Drama, 2020-talet
Skådespelare Joe Cole, Carrie Preston, Callie Hernandez, Lucy Faust, Ritchie Montgomery, Jesse C Boyd, Cullen Moss, Evan Henderson, Jared Bankens, Lara Grice, Devyn A Tyler, Clyde Risley Jones, Billy Slaughter, Gail Cronauer, Chris Gann, Jacinte Blankenship, Lynne Ashe, Cory Scott Allen, Gretchen Koerner, April Hartman, Donna Duplantier, Douglas M Griffin, Alexander Biglane
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2
Filmnummer 139055

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


karlmats
2020-11-29
Ett absurt upplägg men det här fanns tydligen på riktigt, det blir på ett sätt en fascinerande skildring av det mänskliga psyket. Vilka ställer upp på en sån här tävling och vad gör det med dem att stå där, dag ut och dag in, bredvid andra personer som är ute efter samma sak? Ju längre man står desto svårare blir det att ge upp, det kan vara svårt att tänka på sunk costs när man har sovit och ätit dåligt flera dagar i sträck. Det är inte riktigt så blekt som brittisk diskbänksrealism men nog är det mycket tragik i detta. Jag håller mig intresserad, framför allt är Carrie Preston bra och hennes karaktär som ansvarig PR-kvinna för tävlingen är väl också den som utvecklas mest. Till slut räcker det ändå bara till en stark 2a.