Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

One False Move


De gjorde det för pengarna. För makten. Och för sitt höga nöjes skull. Två hänsynslösa knarkhandlare begår ett brutalt massmord i Los Angeles och måste fly ut ur staten hals över huvud. Fantasia, deras vackra medbrottsling, tigger och ber om att de ska åka till Arkansas, och för dem utan att veta det rakt in i lejonets kula.


Originaltitel One False Move
Regissör Carl Franklin
Manus Billy Bob Thornton, Tom Epperson
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, 90-tal
Skådespelare Bill Paxton, Billy Bob Thornton, Michael Beach, Cynda Williams, Jim Metzler, Earl Billings, Natalie Canerday, Robert Ginnaven, Robert Anthony Bell
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 285
Filmnummer 3837

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Andreas_
2017-07-28
Bra gammal klassisk thriller med en lysande Bill Paxton i huvudrollen, samt även Billy Bob Thortnton som bad guy...båda gör riktigt bra roller och även dom mer okända skådisarna i biroller gör det lysande. Första gången jag såg denna film på 90 talet så tyckte jag att den var riktigt spännande och bra, idag inte lika fantastisk som då, men den håller ändå ett stabilt mått tycker jag, då skådisarna gjorde det bra med insatser som håller än idag och handlingen fungerar även den riktigt bra, även ganska brutal film får jag säga, men spänningen är inte lika intensiv som för 25 år sedan, men det är ändå en bra film som är klart värd att kolla in om man vill se lite klassisk kvalitetsfilm och man måste ju givetvis ha i åtanke att det är 25 år sedan den kom och det är omöjligt för en film att vara lika bra idag som för 25 år sedan. Stark 3:a blir betyget.
Stygga-Vargen
2016-10-28
En riktig b-film!
Ojhda
2014-04-23
Detta var inte helt självklart. Det är helt klart en kvalitetsfilm, Paxton är sjukt bra och gitarrscoret genom hela filmen är väldigt skönt! Filmen har en skön känsla och tuffar på bra, lite för händelselös och intetsägande för att nå de högre betygen men helt klart en bra sevärd film! Stark trea!
Berniey
2013-10-23
Mindes den som bättre och den börjar ju riktigt bra, men den urartar mer och mer, med ett slut som sänker helhets intrycket betydligt.Bra skådespelar insatser dock och snäppet bättre än andra filmer inom samma genre, men inte så bra.
Gigi1943
2012-10-21
Trots att det bara var en dag sedan jag såg den så hade jag glömt vad den handlade om (tur att jag antecknar på mitt block för det finns en del filmer som inte gör ett enda litet avtryck). Suck.
Adoniram
2012-10-16
Paxton och Thornton gör bra insatser men det räcker inte fullt ut. Känns lite bedagad.
bytat
2012-07-07
Bill Paxtons jordnära men ambitiösa karaktär är som en frisk fläkt i hollywoodträsket och lyfter hela filmen.
swampblues
2012-06-12
Bill Paxton somm Hurricane är riktigt bra.
KyLLo
2010-06-21
Den var mysig.
Revenant
2008-07-08
Mycket tät och välspelad thriller med en story som engagerar utöver det vanliga i denna genre. Paxton brillierar som småstadspolis.
Visa äldre kommentarer »