Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

One Day Like Rain


En tonårstjej i Kaliforniens förorter bestämmer sig för att sätta igång ett metafysiskt experiment för att rädda världen från undergång. Resultatet visar sig vara både framgångsrikt och destruktivt.


Originaltitel One Day Like Rain
Regissör Paul Todisco
Manus Paul Todisco
Genre Drama, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Marina Resa, Jesse Eisenberg, Dylan Kussman, Samantha Figura, Trevor Zacharias, Becky Stark, Marisa Petroro, Dalton Leeb
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 9
Filmnummer 80916

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


AlbinWesley
2013-10-03
Vad ska man tro om en film när filmtipsets algoritmer räknar ut en rekommenderad femma, medan IMDb-snittet är så lågt som 5.1? Förmodligen nåt mittemellan. Och så blev det. Väldigt fin meditativ stämning i filmen som absolut har väsentliga poänger och kvalitéer, men tyvärr tappar bort sitt narrativ i sin filosofi. Me. Stark trea, för all del!
KyLLo
2013-01-04
Drama, romantik, komedi och framtidsfilm i ett. Till att börja med är den riktigt B. Om den här handlingen vore en smörgås så skulle den nog bestå av klassiskt bröd med riktigt chansartade pålägg. Det hänger väldigt mycket på att man tycker om påläggskombinationen, och det kan jag inte riktigt påstå att jag gör. Jag uppskattar ändå att man försökt sig på något originellt istället för att göra en billig kopia av någon annan film. Det är kanske det som gör att den klarar sig undan bottenbetyget.
pungsnigel
2012-12-15
Någon som vet hur man kan få tag på denna filmen ? vill se den
RaketPojken
2010-12-05
mycket vacker och lugnande film man vart lugn i hela kroppen och musiken helt underbar