Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.4
av 5

Ondskan dör aldrig


Detektiven Mark Ryan är förlorad i sorg efter att hans fru mördats. Mördaren anhålls och avrättas, men Mark kan inte släppa det. Han missköter sitt jobb och blir förflyttad till ett universitet. Snart upptäcker han dock att en professor har ett hemligt projekt: att återuppväcka mördaren.


Originaltitel Evil Never Dies
Regissör Uli Edel
Manus Max Enscoe, Annie DeYoung, Farhad Mann, Barry Sandler
Genre Skräck, 2000-tal
Skådespelare Katherine Heigl, Thomas Gibson, Christopher Kirby, Steven Grives, Lara Cox, Simon Bossel, Christopher Morris (II), Zoe Naylor, John Waters (III)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 21
Filmnummer 64419

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


theFeber
2008-10-14
Såg väl i härlighetens namn inte hela, utan zappade till och från eftersom den var så jävla usel. Manusförfattaren måste haft någon novell från ett skolarbete när de var 15, som de gjorde om lite. Herregud. Fyra stycken var som och de lyckades inte få fram något vettigare än det här. Man undrar hur fulla de var och hur nära släkt de var med producenten.
bigmouth
2008-10-14
Såg klart den enbart för att det känns så tillfredsställande att sätta en etta på en film som verkligen, verkligen förtjänar det.
Sankt
2008-08-28
Får en svag två för originalitet. Men, handen på hjärtat, nog är vi väl ändå rätt less på filmer efter konceptet - "polis vars maka/make, kollega, vän, barn etc. dödas av en fullständig galning och sedan söker hämnd men blir själv misstänkt av allt och alla, också av sin trogne kollega, för att till sist få upprättelse under blodiga former - filmer." Den här hör definitivt till de sämre i den genren.
henrikj
2008-08-27
Katastrof rakt igenom.