Ond aning

En hemmafru som chockas svårt när hennes man omkommer i en bilolycka, men dyker upp igen som vanligt nästa dag. Hon inser att detta är en förvarning och försöker med alla medel att stoppa tragedin.

Originaltitel Premonition
Regissör Mennan Yapo
Manus Bill Kelly
Genre Drama, Thriller, Fantasy, Mysterium, 2000-tal
Skådespelare Sandra Bullock, Julian McMahon, Courtney Taylor Burness, Shyann McClure, Nia Long, Kate Nelligan, Peter Stormare, Amber Valletta, Jude Ciccolella, Marc Macaulay, Mark Famiglietti, Marcus Lyle Brown

Skapad 2019-12-09 av Rollywood
När vi ser Sandra Bullock i den här lite annorlunda och ganska obegripliga thrillern så saknar vi många av hennes tidigare rollfigurer i karriären. Det här är filmen som känns som ett försök...   Läs mer »

2022-08-22
Rätt sval dramathriller som gärna vill ge sken av att det väntar en ordentlig tvist eller att spänningen finns runt hörnet. Okej insatser, men till sist mest en axelryckning.
Andreas_
2021-03-11
Ingen vidare Thriller med Sandra Bullock, visst gör hon en stabil rollinsats men filmen hade jag förväntat mig mer av faktiskt, finns inte så mycket att kommentera mer än att den fungerar i brist på annat och idén till filmen är inte så dum men det är dåligt utfört med en story som har många "plot holes" vet att jag såg denna när den var ny och har för mig att jag tyckte den var ok då av någon anledning men denna gång när man ser om den många många år senare så var den väldigt platt faktiskt, framförallt storyn och definitivt slutet men kan inte såga totalt och kan absolut inte hylla, så en stabil 2:a får betyget bli, kan dock vara Sandra Bullocks bästa insats i en film men det räddar inte filmen tyvärr. Ses på egen risk.
2018-07-25
Värdelös!
ekneB
2018-01-07
Ganska rörig film men som får slutet väl förutsägbart. Dock stabil film
Johjt
2016-07-06
Riktigt bra ju!! 👍
Bijan
2015-10-18
Segt och sentimentalt dravel.
AlbinWesley
2015-10-02
En ETTA föreslår filmtipset. Det hade jag inte kunnat tro, för det står verkligen inte på tapeten. Jag gillar de alternativa läsningarna av filmen, som jag åtminstone själv gör. De räcker gott och väl.
chimandra
2014-08-20
Jag tycker mycket om den här filmen. Den var oberäknelig och höll mig i spänning hela tiden. Den har också ett budskap Det som skall ske kommer att ske vi kan inte ändra i livets manus, ödet hur hårt vi än försöker. Sandra Bullock gör sin roll mycket bra och jättekul att se vår svenska stora aktör Peter Stormare. Han får väl godkänt för sin biroll. Kommer på ett till budskap som jag upplever filmen har och det är att ge kärlek varje dag så får du kärlek tillbaka en dag utan kärlek är en bortkastad dag.
Tatty
2014-06-07
Ganska bra film men ändå klurig först. Sen förstod man vad som egentligen hände. Sandra Bullock gör rollen bra.
RunRiot
2014-03-18
Småmysig film, men tyvärr är den alldeles för intetsägande och slätstruken, vilket gör att den aldrig riktigt uppnår den där dramatiska effekten den är ute efter.