Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.5
av 5

Once Upon a Time in China II


Folkhjälten Wong slåss mot Vita Lotussällskapet, en våldsam anti-europeisk sammanslutning som vill fördriva alla västerlänningar och förbjuda allt modernt. Samtidigt som Vita Lotusen angriper Kantons européer dyker revolutionsledaren Sun Yat-sen upp i stan, jagad av manchuregimens agenter, och Wong måste hjälpa honom att komma undan.


Originaltitel Wong Fei-hung ji yi: Naam yi dong ji keung
Regissör Tsui Hark
Manus Tsui Hark, Cheung Tan, Tin-suen Chan
Genre Action, 90-tal
Skådespelare Jet Li, Donnie Yen, Rosamund Kwan, Xiong Xinxin, David Chiang, Yan Yee-kwan, Max Mok Siu-chung
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 610
Filmnummer 3279

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


GinNTonic
2015-03-21
För lite fajter och för mycket halvtrist story. Fajterna som finns är dock bra. Inget jag kommer orka se om tror jag, trots att både Li och Yen är med. Stark tvåa.
idd
2014-08-02
Mindre clownerier än i första så snäppet bättre..
Sznax
2011-07-13
För en gångs skull är en uppföljare bättre. Andra filmen med Jet Li som Wong Fei-hung är bättre på egentligen alla punkter. För att vara en kung-fu film så är manuset förvånandsvärt bra. Stroyn håller hela vägen. Skurkarna är inte överdrivna och kampsportsscenerna precis lagom avvägda gällande antal och längd. Den bästa av Jet Lis filmer jag sett hittils (men upp till Bruce är det en lång lång lång väg)). Betyg 7.3
N-din
2009-07-26
För gammal för min smak.
Caasimolar
2008-01-17
Gillar egentligen inte att man bytte ut Yuen Biao i denna filmen, men den är fortfarande väldigt bra. Donnie Yen gör en mycket bra roll, samt att Jet Li håller uppe på samma sätt som i första filmen.
FLM
2007-08-11
kan bara hålla med yangbo...
Kajsalia
2007-01-04
stark trea
Juanito
2006-07-30
Håller med XenoMorph. Bättre, renare fighter och lite mindre tönthumor i tvåan jämföt med ettan. En svag trea blir det på del 2 (del 1 fick bara en tvåa).
yangbo
2006-03-21
Har man sett 1an, måste man se denna och då måste man se 3an, osv..... egentligen solklar 5a.
St_affan
2006-03-19
Usel handling och vart var den otroliga fightingen som folk nämner? KÄnns alltid lika tråkigt att ge Jet Li en 2:a även om det inte händer ofta. Känner för att se om ettan för jag kommer ihåg den som mycket bättre men nu börjar jag undra...
Visa äldre kommentarer »