billiga elavtal

billiga elavtal

Once Around - Mannen som inte passade in

Renata tycker att hon misslyckats i livet. Så gifter hon sig med Sam - en rik fastighetsförsäljare. Men hennes stora italienska familj skakas om - det blir en kulturkrock, som hotar att spränga familjens samhörighet.

Originaltitel Once Around
Regissör Lasse Hallström
Manus Malia Scotch Marmo
Genre Drama, Komedi, Romantik, 90-tal
Skådespelare Holly Hunter, Richard Dreyfuss, Danny Aiello, Gena Rowlands, Griffin Dunne, Laura San Giacomo, Roxanne Hart, Greg Germann, Danton Stone, Tim Guinee, Cullen O Johnson

Gigi1943
2014-07-23
Den var ganska okej för jag satt kvar hela tiden utan att få några varmare känslor, men i brist på annat så ... en svag trea. Så skrev jag efter första seendet, nu har jag sett den en gång till och säger samma sak, varken mer eller mindre.

2013-05-13
Den här filmen lyckas på något sätt vara en feelgood-film som faktiskt får dig att må bra.
Zipper
2013-04-07
Jag fick inte riktigt klart för mig vad den här filmen hade att säga. Visst var Deyfuss karaktär jobbig, men familjen var ju ena riktigt gnälliga jävlar - särskilt pappan som betedde sig som ett barn bara för att en annan karl fick uppmärksamhet av familjemedlemmarna.
Andravåningen
2013-04-06
Han är skicklig, det får man ge honom Hallström. Men jag tycker ändå inte att jag borde ha suttit och funderat på hur sjutton de ska få till ett Hollywoodslut. Vägen var ju egentligen självklar.
larox
2013-04-06
Fin film som ger en knivskarp bild av gällande normer hur vi ska vara för att passa in, hur en familj är på väg att splittras pga. att en person som är "annorlunda" kommer in i familjen. Personen är inte särskilt annorlunda sett över det hela men anses annorlunda i den familj han blir ingift i. Vad är normen, vad är rätt, vad är fel? En djup film med skämtsam ton. Mångfald berikar!
Berniey
2013-01-20
Hallströms hollywood debut är en sanslös uppvisning i dåligt skådespeleri! Riktigt dåligt!
Xenox
2012-07-08
Underskattad. En av Lasse Hallströms bästa filmer. Dreyfuss och Hunter spelar jävligt bra. Bra story också.
Piccolo
2011-10-16
Såg den för längesedan och mindes den som väldigt bra och lite speciell. Såg om den nu och kände precis samma sak, det är en ganska egen film med väldigt mycket värme och fina karaktärer. Jättebra.

2011-10-04
Överraskande bra faktiskt. Är inte så mycket för Hallström har jag märkt.
Kafferepet
2011-07-24
Jättefin och välspelad film som känns äkta.