Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

Old School


Tre vuxna män försöker återskapa sina glada dagar i college genom att starta en studentförening utan karaktärsdanande syfte.


Originaltitel Old School
Regissör Todd Phillips
Manus Todd Phillips, Scot Armstrong
Genre Komedi, 2000-tal
Skådespelare Luke Wilson, Will Ferrell, Vince Vaughn, Jeremy Piven, Ellen Pompeo, Juliette Lewis, Leah Remini, Perrey Reeves, Craig Kilborn, Elisha Cuthbert, Seann William Scott, Matt Walsh, Artie Lange, Patrick Fischler, Sara Tanaka, Harve Presnell, Sarah Shahi, Phe Caplan, Kristen Kerr, Katherine Ellis, Dan Finnerty, Gregory Alan Williams
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 7878
Filmnummer 9824

Recensioner

Skapad 2019-12-12 av Rollywood
Efter att Mitch (Luke Wilson) hittat sin flickvän i sängen med ett antal andra personer faller hans liv i spillror. Efter att ha förlorat flickvän, hus och hund så faller han i depression och fly...   Läs mer »

Skapad 2019-12-11 av fridenpaden
Första gången jag såg omslaget till \"Old School\" fick jag ärligt talat mer negativa känslor än positiva. Först tänkte jag: \"Nej, inte ytterligare en High School/Collegefilm.\" \"Men å andr...   Läs mer »

Skapad 2019-11-04 av paycheck
Mitch Martin har gjort slut med sin flickvän efter omständigheter som jag inte vill avslöja. Hans två kompisar Frank och Bernard vill göra det bra för honom igen. De försöker återskapa de gam...   Läs mer »

Kommentarer


Sheepy
2022-10-04
Innehåller ett fåtal roliga scener men förövrigt är det mest lösryckt, poänglöst och tramsigt.
StureStenhög
2020-07-07
En sådan där film som jag gillade lite mer än vad jag riktigt kan motivera. Storyn känns minst sagt hafsig, och det ligger något 80-taligt i hur man skiter i allt sådant och bara kör. Det finns en viss charm i det. Filmen har också sina roliga stunder utan att för den sakens skull vara någon skrattfest. I slutändan tror jag helt enkelt att det handlar om att det är lite kul att få vara i de här karaktärernas sällskap, och det kan väl få räcka till en svag trea
karlmats
2020-04-11
Vid omtitt blir det en sänkning. Samtidigt är det här fortfarande en dumkomedi som är bättre än snittet. Ferrell, wilson och Vaughn har kul ihop och framför allt i början är det en del lols. Några lågvattenmärken blir det, men inte tillräckligt mycket för att sänka filmen. Rena komedier går väl inte riktigt att bedöma på någon annan parameter än hur roliga de är och då är det enkelt att lita på magkänslan och den säger att det här är en stabil 3a. Jag tror man vet på förhand om man kommer att gilla det här eller inte. 2008-09-06
Trangor
2019-04-16
Gediget hantverk. Visst är det stereotypt och till viss del förutsägbart. Men bra skådespelarinsatser och rätt igenom en välgjord film med bra soundtrack.
Hengman
2019-01-28
Tycker dumma komedier, i synnerhet med Will Ferell, kan vara helt okej. Men det var tråkigt och värdelöst.
KyLLo
2017-07-28
Starkt musikval. Hur stor är chansen att man ska få höra Master of Puppets och The Sound of Silence i samma film?
Murvel48
2016-12-30
Förutom att storyn var idiotisk var utförandet tämligen värdelöst.
Sunken25
2016-12-21
Rolig komedi med bra cast.
wasteoftime
2016-10-31
En riktigt medioker "Frat Pack"-komedi. Det är så mycket spretiga trådar i den här filmen att man blir alldeles matt. Karaktärer som inte hör hemma, idéer som aldrig borde funnits, o.s.v., och visst, det är väl kanske till viss del det den vill, men det gör det ju inte bra. Nä, trött, tråkigt och oinspirerat känns det, med ett och annat småfniss insprängt med lagom avstånd för att man inte ska tröttna helt. 0,4 på SH-skalan.
Krille80
2014-10-26
Rolig och igenkännande för oss 30+.
Visa äldre kommentarer »