Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Den siste gentlemannen


Filmen är baserad på den sanna berättelsen om Forrest Tucker som vid 70 års ålder, sommaren 1979, lyckades rymma från det mytomspunna fängelset San Quentin.


Originaltitel The Old Man & the Gun
Regissör David Lowery
Manus David Lowery
Genre Drama, Komedi, Kriminalare, 2010-tal
Skådespelare Robert Redford, Casey Affleck, Sissy Spacek, Danny Glover, Tom Waits, Tika Sumpter, Keith Carradine, Isiah Whitlock Jr, John David Washington, Elisabeth Moss, Ari Elizabeth Johnson, Teagan Johnson, Gene Jones, Barlow Jacobs, Augustine Frizzell
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 213
Filmnummer 130567

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Björkman
2023-05-06
I grunden en film som borde bli helt okej, men på tok för segt tempo och nerv saknas nästan helt. Casey Affleck har också en otroligt tråkig poliskaraktär som man inte engageras i det minsta. Missad potential.
GroundhogDave
2023-04-12
Kicktorsk.
Albion
2022-11-13
Intetsägande film om en gammal stöt som det verkar som att man ska känna någon sorts sympati för? Jag betackar mig för denna typ av upplägg. Betyget blir en 2;a
KyLLo
2022-11-13
Intressant, bra skådespelare och mysig stämning med mycket musik i bakgrunden. Stark trea.
JEngman
2022-10-30
En småkul historia, som blir mer och mer ointressant och helt rinner ut i sanden på slutet.
Murvel48
2022-10-15
Konstigt klippt mellan varven men mer än godkänt i alka fall.
HerrNenne
2020-07-07
Är ganska bra ett tag men i slutet faller den helt ihop när den istället ska bli något slags bokslut för Redford. Vad hände egentligen.
movieguy72
2019-09-18
Helt underbar sista film för Robert Redford, man kan inte tänka sig en bättre sista film än denna. Hans karaktär Forrest Tucker är en 70+ rånare som har gjort det under hela sitt liv. Han lever för att råna banker och gör det på ett artigt sätt.Baserad löst på verkliga händelser.
mammene
2019-06-30
Som sagt det började bra och att man tom inte först förstod att det var ett rån är ju rätt kul ändå, och här är Redford rätt person. Så det är Redford och i vis mån hans kumpaner som är behållningen, men tyvärr räckte det inte fullt ut, till slut kändes det lite urvattnat, men samtidigt en lite smårolig historia som i alla fall är värd en stark tvåa.
StureStenhög
2019-06-29
Jag gillade det här till en början. Det är kul att se Redford som gentlemannarånare, och de scenerna håller bra klass. Med tiden börjar det dock alltmer kännas som att filmen inte är på väg någonstans, mer än möjligen upp i sin egen röv. Casey Afflecks livströtta snut är lite för generisk också, jag hade hellre sett mer av Danny Glover och Tom Waits istället. Hyfsat stark tvåa ändå, tack vare Redford
Visa äldre kommentarer »