2.1
2.1
Officer Down
En konstapel har levt på fel sida om lagen, men får nu möjlighet att göra det rätta.

Originaltitel | Officer Down |
Regissör | Brian A Miller |
Manus | John Chase |
Genre | Drama, Kriminalare, 2010-tal |
Skådespelare | Stephen Dorff, Dominic Purcell, David Boreanaz, James Woods, Stephen Lang, AnnaLynne McCord, Tommy Flanagan, Elisabeth Röhm, Laura Harris, Johnny Messner, Beatrice Miller, Walton Goggins, Jenae Altschwager, Oleg Taktarov, Kaitlyn Black |
Det var lite framtid, nutid, dåtid, nutid, dåtid, nutid, framtid, dåtid, nutid... Eller var det dåtid? Snurrig! Jag har sett bättre snutfilmer med nutid/dåtid koncept. Den här var inget värt att lägga på minnet
Känns som en fräsch variant på en gammal klassisk tv-deckare.
Snurrigt men likväl tuff snutrulle. Sköter sitt jobb.
Knappt godkänd med snurrig och ologisk handling, jag hade gärna sett mer av James Woods, han kan vara riktigt bra. Svag 3:a.
Jag gillar Dorff så jag ger den en 3, men hade det varit någon annan hade den varit lite för seg. Kanske lite väl invecklad, men ändå tillräckligt förklarande.
Dorff passar bra som hårdkokt snut med det balla namnet Callahan heheee.men själva storyn är alldelles för snurrig för filmens eget bästa! nåväl en stark 2a tack vare grymma Stephen Dorff..
Kanske lite seg men iaf godkänd !