Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.7
av 5

Office Space


Peter Gibbons är en kontorsarbetare som tröttnat på sitt tråkiga liv. En dag besöker han en terapeut som hypnotiserar honom. Det hela resulterar i att han får en ny inställning till livet. Och mot förmodan förbättrar detta hans karriär - trots att han bryter mot alla regler.


Originaltitel Office Space
Regissör Mike Judge
Manus Mike Judge
Genre Komedi, 90-tal
Skådespelare Ron Livingston, Jennifer Aniston, David Herman, Ajay Naidu, Diedrich Bader, Stephen Root, Gary Cole, Richard Riehle, Alexandra Wentworth, Joe Bays, John C McGinley, Paul Willson, Kinna McInroe, Todd Duffey, Greg Pitts, Orlando Jones
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 14615
Filmnummer 1291

Recensioner

Skapad 2019-12-21 av
Peter är en man som har tröttnat rejält på sitt jobb, som går ut på att sitta i en liten kub, jobba intensivt i en kvart och sedan stirra på bänken fram tills att han slutar. Efter en hypnos b...   Läs mer »

Kommentarer


Pos
2020-04-18
Ganska jämn och fantastiskt rolig på sina ställen. Stabil fyra och bättre än de flesta komedier som görs nuförtiden.
Bumbi78
2019-12-08
Jag såg antagligen den här alldeles för sent, men visst finns här en hel del fyndig humor. Dock svag om man jämför med engelska serien the office som kom ungefär samtidigt.
pungsnigel
2018-05-01
Har verkligen inte åldrats bra, dess högs betyg måste ligga ifrån när den kom. Karaktären Milton lämnar verkligen avsmak i minne . Förstår inte hur den kan ses som rolig.
BrutusBeefcake
2017-01-06
Förstår inte alls dess kultstatus, scenen med en fax och några baseballträn var riktigt rolig, men resten var jäkligt meh och det känns inte som ett ordentligt slut heller. (5+/15)
RustyFilm
2016-12-10
Halv hyfsad underhållning med handlingen förlagd till amerikansk 90-talskontorsmiljö. Det handlar om tristess och behovet att bryta rutiner eller ta skydd bakom desamma. Helheten är väl inte så där riktigt lysande men en hel del kul detaljer bjuds.
gjoob
2016-07-31
Kultklassiker som faktiskt är lika bra och rolig som ryktet säger.
Rehn108
2015-10-25
Rolig från början till slut. Det känns som att den ofta driver skämt precis så långt som det går innan skämten skulle blivit pajiga. Den lyckas ofta leverera ganska billiga grejer med en sådan finess att det förblir god humor. Töntigt men ändå charmigt. Rekommenderas starkt.
AmyTatti
2015-10-01
Den här filmen hamnar mittemellan för mig. Mitten av filmen, när saker skakas om på arbetsplatsen, är riktigt kul men före och efter undrar jag vad det här är för tråkig film.
yrkeschaufföre
2015-07-16
Jag såg om den och det är fortfarande en trea.
marleey
2015-05-30
En lättsedd och rolig komedi med en hel drös udda och roliga karaktärer. Den minst sagt speciella Milton och den irriterande chefen Lumbergh skrattar man gått åt hemma i tv-soffan. Office Space lyckas vara rolig utan en massa löjlig rekvisita och billig underbältet skämt, vilket är ett stort plus. Istället lyckas man med dialogen, små kommentarer och rätt vardagliga saker göra filmen rolig. Inga film man sitter och gapskrattar åt, utan ständigt småflinar. Storyn är bra och att vilja bryta sitt vardagliga mönster kan man känna igen sig i. Office Space innehåller säkerligen en och annan känga emot kontorsvärlden som jag tycker känns aktuell även idag. Office Space är en riktig pärla och väl värd att se.
Visa äldre kommentarer »