Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Odödliga


När Isak och Em möts en natt i Stockholm vänder allt på en sekund. Plötsligt finns inget annat. Isak vill ha Em. Em vill ha mer. Skratt, sex, kaos och äventyr. Tillsammans lämnar de allt och ger sig ut på en roadtrip upp genom de norrländska skogarna.


Originaltitel Odödliga
Alternativ titel Eternal Summer
Regissör Andreas Öhman
Manus Andreas Öhman
Genre Drama, Kriminalare, Romantik, Äventyr, Roadmovie, 2010-tal
Skådespelare Madeleine Martin (II), Filip Berg, Torkel Petersson, Fanny Ketter, Mats Qviström, Mina Azarian, Jens Ohlin, Jennie Silfverhjelm, Maja Rung, Lea Stojanov, Lars T Johansson, Hedda Stiernstedt, Mathilda von Essen, Levent Bilgic, Joel Spira, Stena Westergren
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 190
Filmnummer 113017

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2021-03-07
Pojke möter flicka! Det har man aldrig sätt i Svensk film tidigare. Det behöver visserligen inte vara dåligt, men i detta fall är det de....
KyLLo
2018-08-21
Man brukar få genomlida några skitfilmer innan man stöter på någon bra svensk film. Det finns så många svenska ungdomsfilmer som försöker skildra vardagen på ett seriöst vis och bara känns amatörmässigt pinsamma. Det här är en. I den här är det dessutom klyschigt, sliskigt och ointressant.
mahasarakam
2017-09-25
Övertydlig svensk roadmovie i halvdokumentär stil. Taffligt spelad.
Howler19
2016-08-31
En film med djupa dalar. Scenerna som utspelar sig i Stockholm är generellt rätt dåliga, vilket är synd eftersom det tar udden av de höga topparna som den här filmen trots allt visar upp under sin senare halva. Madeleine Martin är en ny bekantskap för mig, och det är hon som bär den här filmen till en i slutändan trevlig upplevelse.
Jompalompier
2016-08-30
Bra svensk film med lite Bonnie & Clyde-känsla, bra skådespeleri och väldigt fint foto i vackra miljöer.
GinNTonic
2016-02-23
Höjer till svag trea, den hade sina stunder och poänger trots allt. Har tänkt tillbaka på den flera gånger sedan jag såg den.
GinNTonic
2016-02-20
Bra känsla stundtals, men filmen känns lång trots sin korta speltid. Historien och karaktärerna känns inte helt trovärdiga heller men filmen är rätt charmig ändå. Lite väl mycket tonårsangst bara. Stark tvåa.
Pava
2016-02-10
Ungefär som om Staffan Hildebrand skulle ha gjort sin tolkning av "Natural Born Killers"....
myslas
2016-01-13
Jag gillar Filip Berg, synd bara att han är med i så många sunkiga filmer.
blackcurrant
2016-01-05
3+! Filmen hade fan hjärta
Visa äldre kommentarer »