2.6
2.6
...och så kom Polly
Reuben Feffer är en försiktig man som inte vågat ta några risker i sitt liv. Efter att planerat ett lugnt familjeliv blir han plötsligt dumpad av sin nyblivna fru under deras smekmånad. Men när han minst anar det så kommer Polly in i hans liv, en gammal barndomskompis som älskar kryddstark mat, illrar, extrema sporter och att dansa salsa och Reubens liv blir sig aldrig likt igen.

Originaltitel | Along Came Polly |
Alternativ titel | och så kom Polly |
Regissör | John Hamburg |
Manus | John Hamburg |
Genre | Komedi, Romantik, 2000-tal |
Skådespelare | Ben Stiller, Jennifer Aniston, Philip Seymour Hoffman, Debra Messing, Alec Baldwin, Hank Azaria, Jsu Garcia, Bryan Brown, Michele Lee, Bob Dishy, Missi Pyle, Kevin Hart, Judah Friedlander |
Ben Stiller fortsätter på den bana han så succéartat lyckats slagit sig fram på. Nämligen som mannen som ska representera den normale, den med lite otur och som vi män ska känna igen oss i(
)... Läs mer »
En romcom där man inte riktigt kan se framför sig att de här personerna skulle kunna få ihop det. Det roligaste med filmen är nog de tokusla accenterna på dels Hank Azarias lismande franska dykinstruktör och Bryan Browns helknäppa australiensiska försäkringsobjekt. Stiller och Aniston gör väl inga minnesvärda insatser men det är väl kanske mest en fråga om ett svagt manus kanske. Hoffman och Baldwin är lite roliga i sina biroller men det är ju aldrig tal om nåt annat än en 2a här. Den kommer inte in i romcomens finrum.
Rolig och fånig.
Detta är en underskattad film med mycket feelgood i sig! Philip Seymour Hoffmans sidokaraktär är fantastisk! Ge den en chans om man gillar genren!
En av de bättre komedierna som gjordes under 00-talet. Den är både rolig och underhållande och skådespelarna gör väldigt bra ifrån sig. Stark 4:a.
Charmig film som är en favorit hos mig bland tramsiga romcoms. Som krydda är Phillip Seymour Hoffman sådär underbart sjuk i sin roll. 7.1/10
En tämligen krystad (och kanske lite safe?) historia som trots det har sina charmiga sidor. En stabil trea.
Ger den en 3 och ända anledningen stavas PSH. Han är den som håller liv i filmen.
En komedi med sköna Jennifer Aniston och rolige Ben stiller. Det ändå något som gnager inom mig som vill säga att jag aldrig kommer att se denna filmen igen för den var inte alls speciell rolig. 2+
Den värsta Aniston och Stiller film jag har sett hittills.
Riktig riktig rolig, mysig och lite galen film. Ben Stiller och Jennifer Aniston spelar rollerna riktigt bra. Beundrar filmen starkt.