Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Nu blåser vi snuten


Chauffören Big Enos utmanar kollegan Bandit, att genomföra ett lastbilsrally. Problemet är att det inte är lagligt att köra lastbilar fulla med öl hur som helst genom USA.


Originaltitel Smokey and the Bandit
Regissör Hal Needham
Manus Charles Shyer, Alan Mandel, James Lee Barrett
Genre Komedi, Action, 70-tal
Skådespelare Burt Reynolds, Sally Field, Jerry Reed, Mike Henry, Paul Williams (III), Pat McCormick, Jackie Gleason, George Reynolds, Macon McCalman, Linda McClure, Susie Ewing
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3922
Filmnummer 2592

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Björkman
2024-06-26
En okej stunds underhållning med några få roliga scener här och var, men otroligt repetetiv och dialogerna håller ofta ingen högre klass utan känns snarare märkligt inslängda bara för att det ska hända någonting mer än att polisbilar kraschar till höger och vänster.
Andreas_
2024-01-25
Så fantastiskt skön och härlig biljaktsrulle, kan inte annat säga än att jag blir lika charmad idag som liten grabb av denna pärla till film, inget vidare till story men ack så underbart härlig den är ändå, den har så mycket charm och go skön humor av den gamla skolan att det blir oerhört medryckande bra, man kan inte annat än att le när man ser denna film och Burt Reynolds är som klippt och skuren för huvudrollen som en ölsmugglare och vass bilförare, här visar han verkligen sin bästa sida som skådespelare och detta är nog hans bästa roll i karriären, han har verkligen blandat och gett när det gäller kvalité i sin karriär, men detta är kvalité i allra högsta grad, som sagt simpel story men riktigt rolig och med sköna karaktärer, en guldklimp i kanten är verkligen Jackie Gleason som spelar den härliga Sheriffen som jagar och hela filmen är en enda stor biljakt egentligen och det som är förvånasvärt med denna film är att den håller lika bra än idag, trots att det är hela 46 år sedan filmen kom, kan inte annat än att rekommendera denna feel good film faktiskt, man kan inte annat än att bli glad när man ser den, störtskön!! betyget blir en mycket stark 4:a
Sheepy
2022-10-02
En biljaktsfilm av den gamla skolan. Rätt underhållande/charmigt och precis rätt längd för denna typ av film.
kanemura
2022-09-20
Little Enos och sherrifen är otroligt roliga men allt annat tyckte jag var tämligen ljummet och cringe.
Count_Duckula
2022-06-12
En kavalkad av ren njutning.
päronanton
2020-02-08
Kul rulle!
yrkeschaufföre
2020-01-24
Alltså jag fattar att den inte är bra men den är väldigt charmig och låten är grym. Det är nostalgin som sätter betyg (4)
Bumbi78
2019-01-11
Ja jisses för 70-talet. I stort sett helt värdelös filmiskt, men här finns så mycket charm att det höga betyget aldrig kommer rubbas.
myslas
2018-09-06
Mestadels rätt kul men blir lite väl fånigt ibland. Jag kommer alltid att välja Cannonball Run framför den här.
LenWidleheyt
2018-06-10
Väldigt fartfylld och full med småtramsig humor. Stark sydstatskänsla, men bara det man ser och hör från motorvägen såklart. :)
Visa äldre kommentarer »