billiga elavtal

billiga elavtal
2.1

Nu är det jul - igen 2

Scott Calvin har varit jultomte de senaste åtta åren. Saker och ting går snabbt utför när han får reda på att hans son finns med på listan över de barn som inte varit snälla i år. I ett desperat försök att hjälpa sin son åker Scott hem från Tomteland. I sitt ställe lämnar han en vikarierande tomte för att vaka över arbetet i Tomteverkstan. Men när vikarien inrättar nya kriterier för snälla barn riskerar han hela julfirandet. Det är dags för Scott att återvända till Tomteland för att rädda julen.

Originaltitel The Santa Clause 2
Regissör Michael Lembeck
Manus Don Rhymer, Ed Decter, Cinco Paul, Ken Daurio, John J Strauss
Genre Komedi, Familjefilm, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Tim Allen, Elizabeth Mitchell, Eric Lloyd, David Krumholtz, Spencer Breslin, Judge Reinhold, Wendy Crewson, Art LaFleur, Liliana Mumy, Danielle Woodman, Aisha Tyler, Kevin Pollak, Jay Thomas, Michael Dorn, Molly Shannon, Blu Mankuma

Barneyk
2019-12-06
Första filmen fick en snäll tvåa, den här är sämre på alla sätt och vis och dessutom kass rom com som inte alls funkar. Den får en klar etta.
Biberkolben
2017-12-06
Bättre än ettan.
EvilNed
2016-12-05
Jag plöjer extremt mycker julfilm runt jul. Man lär sig ett och annat. 1) Vissa julfilmer insisterar på att utspela sig på Nordpolen i Jultomtens högkvarter. Gör inte det, det är alltid sämsta delen av filmen. 2) Alla filmer handlar om att någon tvivlar på julen. Om denna personen måste övertygas, hitta ett bättre sätt än en lite småhäftig snöglob...
2016-11-04
Sämre än ettan men betydligt bättre än trean. Tycker det här är en helt okej julfilm faktiskt. Den är bra, rolig och underhållande och skådespelarna gör bra ifrån sig. Stark 3:a.
2014-12-19
Hela 8 år efter den första filmen kom denna uppföljare som är riktigt trevlig och särskilt när man ser den nu i jultider. Tim Allen har jag gillat som skådis ända sedan hans sit-com "Home Improvement"(Tummen mitt i handen) och i denna återkommande roll sköter han sig igen. Inte lika bra som första filmen men sött och charmigt är det.
Lotso
2014-06-29
Ungefär likadan som ettan för mig meh men jag fann den mer underhållande än ettan framför allt Toy Santa och Curtis. Jag gillar bara inte direkt dessa filmerna så mycket men de är självklart sevärda och okej filmer jag ångrar inte att jag såg den.
yrkeschaufföre
2012-12-20
Nu när jag sett den direkt efter ettan så höjer jag till en svag tvåa, halva filmen är bra den delen med tomten och frujakten men i princip allt på nordpolen känns onödigt och tråkigt.
Xenox
2012-07-26
Okej julfilm.
picklessmulan
2011-12-27
Faktiskt helt okej Julfilm!! Man är inte bortskämd med bra julfilmer. Tycker faktisk denna var strået vassare än föregångaren. Bra Insats av Tim Allen. Svag Trea
Ondskapt
2011-12-11
Tim Allen jular loss i den här ändå halvgodkända uppföljaren. Visst är den rätt generös med smör i lussebullarna, men det är ju en familjefilm och man får svälja det därefter. Gött att se en ond jultomtekopia som ser otäck ut och agerar superdiktator på Nordpolen. Inget för dom som inte är sinnesrubbat intresserad av julfilm eller har familj/är barn dock.