Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.6
av 5

Nothing Left to Fear


En olycksförföljd familj får chansen att börja om på nytt och flyttar till Stull, en till synes idyllisk liten ort i Kansas. Men det som väntar dem är långt värre än någonting de tidigare upplevt...


Originaltitel Nothing Left to Fear
Regissör Anthony Leonardi III
Manus Jonathan WC Mills
Genre Skräck, 2010-tal
Skådespelare Clancy Brown, Anne Heche, James C Victor, Ethan Peck, JD Evermore, James Tupper, Rebekah Brandes, Wayne Pére, Jennifer Stone, Heather Roop, Carter Cabassa
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 111
Filmnummer 105522

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Horroh
2015-02-04
Jag såg lite av denna vid halloween 2013 men jag såg aldrig klart den och jag kommer inte ihåg varför, för när jag såg den nu så tycker jag att den var ganska underhållande. Det är absolut ingen höjdare, men jag tycker att man ska ge den en chans. En stark trea!
Frickadell
2014-11-01
Det här måste ju vara något av det sämsta jag någonsin har sett. Allvarligt talat. Helt ologisk, dåligt skådespeleri, dåligt manus.. dåligt.. dåligt........ dåligt!
Mr_v
2014-10-19
Nothing left to fear har två riktigt stora problem. Det första är manuset, som känns som ett halvfärdigt Twilight Zone-avsnitt. Det andra är Rebekah Brandes ålder. Hon var 28 när filmen spelades in, och övertygar inte en sekund som tonårsdotter. Det är oerhört distraherande. Hon är för övrigt rätt kass över huvud taget. I övrigt då? Tja, schysst kameraarbete, några hyggliga scener, skapliga effekter och Clancy Brown i rollistan gör att det här ändå funkar att slå ihjäl 90 minuter med om man gillar genren. Slash, som ju producerade, plinkar lite på en gitarr under eftertexterna också. Alltid lär det glädja någon.
Djason
2014-08-14
Bygger upp en skön stämning för att sen övergå i något fullständigt meningslöst, inte ens den sköne Clancy Brown kan rädda denna kalkon. Inte blir det bättre av att de flesta skådisar agerar lamt, framförallt Rebekah Brandes.
Bumbi78
2014-05-31
Man lämnas med betydligt mer frågor än svar efter att ha sett den här, men tokuselt var det heller inte. Viss atmosfär och stundtals rätt stilig. Ibland gick tankarna lite till Stepford Wives och ibland till Children of the corn. Hade dock behövt lite mer "kött på benen".
Smultronsylt
2014-03-30
Stark 2:a.
Tatty
2014-03-05
Eh! Filmen var långtråkig tills det spännande börjar så man vart nyfiken på vad som skulle hända och slutet var: "Varför?" och "vadå?" Så bra var den inte och jag var förvirrad över det som hände.

2014-02-02
Filmen har en metascore på 12/100 vilket är uruselt. Men riktigt så dålig var den inte. Jag såg åtminstone klart filmen. Men det är inget annat än en standardskräckis i b-formatet. Så även som skräckfan så missar man inget om man avstår denna. 3/10.
SalotSar
2014-01-26
Aldrig skrämmande, men travar på i HP Lovecraftanda. Anne Heche som lite för snygg pastorsfru skulle lätt tagit rollen som Kristi brud i Knutby.
LXMBRG
2014-01-19
Hahaha.
Visa äldre kommentarer »