2.5
2.5
Not Like Everyone Else
En lärare på Union School i Oklahoma blir sjuk, och tonåringen Brandi anklagas för att ha kastat en förbannelse över läraren. Brandis familj stämmer skolan för att rentvå hennes namn från anklagelserna, i ett överdrivet religiöst samhälle.

Originaltitel | Not Like Everyone Else |
Regissör | Tom McLoughlin |
Manus | Jamie Pachino |
Genre | 2000-tal, Drama |
Skådespelare | Alia Shawkat, Illeana Douglas, Eric Schweig, Ritchie Montgomery, Gary Grubbs, Lucas Till, JD Evermore, Douglas M Griffin, Juli Erickson, Simone Carter, Laura Wiggins, Josh Blaylock, Nakotah Larance, Laurel Whitsett, Margo Moorer |
Riktigt obehaglig i början men den blev ointressant i slutet. Jag såg den mest för att se vad Alia Shawkat gjort mer än Arrested development.
Bra i början men sen blev den dålig, håller inte riktigt för en trea tycker jag..
Om min skola var så skulle jag aldrig gå dit.
Jag bill se ut som Brandi. Och Hennes blonda killkompis är snygg :D
Haha, jag läste faktiskt om storyn som är bakgrunden.. Baserad på verklig historia.. Otroligt men sant... Dumma amerikaner^ ^
den är ok, gillade inte slutet dock. 2,5 får den av mig
gillade filmen men ja, lite konstig
råkade missa slutet dessutom, för jag somnade
den kanske inte var så bra ändå? Se den en dag det regnar och ni har tråkit ;) då kommer ni nog gilla den
Helt okej men ful var den...
Jag är inte helt säker på hur realistisk det här är men det är i vilket fall som helt en underhållande och okej film, som får en att tänka till om utstötthet