Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
4.1
av 5

Normala Människor


Connell och Marianne växer upp i samma småstad. Connell är den populära fotbollskillen och Marianne den priviligierade men märkliga enstöringen. De träffas, ligger, gör slut. Och så fortsätter det hela vägen till universitetet i Dublin, där rollerna plötsligt kastas om. Irländsk dramaserie baserad på Sally Rooneys roman med samma namn.


Originaltitel Normal People
Regissör Lenny Abrahamson, Hettie Macdonald
Manus Alice Birch, Mark O'Rowe, Sally Rooney
Genre Drama, Romantik, Mini-serie, 2020-talet
Skådespelare Daisy Edgar-Jones, Paul Mescal, Desmond Eastwood, Aislín McGuckin, Sarah Greene, Frank Blake, India Mullen, Eliot Salt, Éanna Hardwicke, Seán Doyle, Fionn O'Shea, Clinton Liberty, Niamh Lynch
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 23
Filmnummer 142712

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


idaho1981
2022-12-30
Välspelat och en bra version av boken. Historien känns verklig, precis som karaktärer och dialog. Riktigt bra!
Undine
2022-08-25
Fantastiskt välgjord och intim serie. En av de bästa jag någonsin sett. Men tyvärr (utan att spoila) är slutet otroligt deprimerande och ologiskt. Hela serien känns meningslös efter allt som byggts upp. Förstår inte hur författaren el serieskaparen tänkte. Slutet i boken är i princip likadant och jag hade hoppats att de som gjorde serien kunde tänkt om. Det är som sagt inte alls logiskt baserat på vad som hänt tidigare. Och rent krasst känns det som bortkastad tid att kolla på serien. Likväl har jag sett om den flera ggr. Fantastiskt välfilmad och man sitter klistrad. Den är omöjlig att lämna ifrån sig. Mer intim och nära serie får man verkligen leta efter. Så serien utom slutet är en solklar 5a. Men som sagt, slutet drar ner den.