Non-Stop
Ombord på ett flygplan mellan New York och London får flygplansagenten Bill Marks en serie av hotfulla SMS. Budskapet i meddelandena är att en passagerare kommer att dö var tjugonde minut tills 150 miljoner dollar har satts in på ett bankkonto.
Originaltitel | Non-Stop |
Alternativ titel | Non Stop |
Regissör | Jaume Collet-Serra |
Manus | John W Richardson, Christopher Roach, Ryan Engle |
Genre | Action, Thriller, Mysterium, 2010-tal |
Skådespelare | Liam Neeson, Julianne Moore, Michelle Dockery, Lupita Nyong'o, Linus Roache, Jason Butler Harner, Anson Mount, Corey Stoll, Scoot McNairy, Nate Parker, Omar Metwally, Corey Hawkins, Frank Deal, Jon Abrahams, Edoardo Costa, Bar Paly, Shea Whigham |
Betygsantal | 1987 |
Jag har gett en trea till Non-Stop för jag kunde inte lista ut vem mördaren var och i slutet bet jag lite på naglarna. Om jag vore helt humorbefriad skulle jag kunna såga den, men nu var det så a... Läs mer »
Alkoholiserade flygplansagenten Bill Marks hamnar på ett flygplan som blir kapat på ett annorlunda sätt - kaparna hotade med att döda en människa vart tjugonde minut så länge det inte överför... Läs mer »
Jag tycker filmen misslyckas att leverera den twist på slutet man väntade på. En ganska säker etta.
Betydligt bättre än jag väntade mig. Stark trea!
Finns inget engagerande med den här filmen förutom det faktum att Liam Neeson har huvudrollen.
Standardformulär 1A för roller spelade av Liam Neeson men inte så pjåkigt faktiskt.
Häftig premiss, tung Liam Neeson men rörig och oengagerande från minut 45 och framåt.
Mer än godkänd stabil standard action/spänning. 3:a (6/10)
En lagom spännande film, men Liam Neeson och några andra duktiga skådespelare fixar en stark trea i alla fall.
En bra och ganska spännande film med bra skådespelare. Särskilt originell är den väl inte men det är ju inte hela världen. Svag 4:a.
Svag trea, men det var faktiskt mer än jag hade trott. Ganska hjärndött, men bra slötittarfilm. Spännande och inte uppenbart vem som är skurken.
Även om det aldrig blir särskilt spännande så blir det aldrig direkt tråkigt. Bra tempo och hyfsad intensitet - definitivt slötittardugligt. (7+/15)