Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Nobels testamente


En kvinna i aftonklänning smyger sig obemärkt in på Nobelfesten i Stockholm. Mitt på dansgolvet skjuter hon den israeliske nobelpristagaren i medicin, Aaron Wiesel, och Nobelkommitténs ordförande Caroline von Behring. Annika Bengtzon dras in i dramat ? inte som journalist, utan som vittne. Hela världens medier rapporterar om religiösa motiv med kopplingar till Mellanöstern, men Annika förstår snabbt att de är på fel spår. Baserad på romanen "Nobels testamente" av Liza Marklund från år 2006.


Originaltitel Nobels testamente
Alternativ titel Nobel's Last WillAnnika Bengtzon: Nobels testamente
Regissör Peter Flinth
Manus Pernilla Oljelund, Liza Marklund
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Malin Crépin, Björn Kjellman, Leif Andrée, Kajsa Ernst, Erik Johansson (II), Felix Engström, Richard Ulfsäter, Antje Traue, Per Graffman, Björn Granath, Maria Langhammer, Karl Linnertorp, Anna von Rosen, Johan Holmberg, Pia Johansson, Saga Gärde
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 899
Filmnummer 88692

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2018-01-23
Jag bara hatar dom här otroligt värdelösa filmerna!!!
Barneyk
2017-07-28
Gillade inte alls själva brottet, tycker inte det höll för 5 öre och det var många delar som var korkade. Jag tycker även hela grejen med Annikas hemmaliv var otroligt taffligt gjort. Men finns ändå någonting att gilla här, Crepin gör ett bra jobb och många biroller funkar bra.
Stygga-Vargen
2016-11-24
Den här var faktiskt över förväntan!
Zebulonm
2015-09-20
Bättre än förväntat...
Muskelkungen
2015-07-22
Medioker film bortsett från Malin Crépin - WOW, en sensation - en svensk skådespelare SOM KAN SKÅDESPELA! Det var en uppfriskande upptäckt med någon som känns trovärdig till skillnad från alla andra ("stjärnor" som amatörer) hopplösa exempel på aktörer.
Murvel48
2015-05-29
En dålig bok blev en hygglig film - fast storyn är egentligen helt befängd.
Krille80
2015-01-12
Dags för fortsatta filmatiseringar av Liza Marklunds böcker med journalisten Annika Bengtzon som huvudkaraktär. För ca 10 år sedan spelades rollen av Helena Bergström medan "okända" Malin Crépin nu tagit över. Detta är en film som blir bättre ju längre det går och det är först mot slutet som jag är uppvärmd till att tycka om Malin Crépin som Annika Bengtzon. Något som bådar gott inför fortsatta filmer, för mig, men som inte gör mycket för denna film. Trots brister en godkänd film dock. 2+
Djason
2014-03-03
Sådana här liknande filmer görs i tusental i Sverige varje år typ. Malin Crépin är bra som Annika Bengtzon men vad gör det när själva handlingen osar så mycket b. Tycker att början av filmen visar lite kvalité men sen går det ganska snabbt utför tyvärr.
AlbinWesley
2014-03-02
Enstaka goda idéer och någon bra scen, reko foto och kul med gamla såpaskådisar som jag fortfarande förknippar med Rederiet för att jag inte ser svenska deckare - förutom mycket sällan då. Typ ikväll. Förutom det jag skrev där, så är filmen mest värdelös. Jag läste en Marklund-novell en gång, som iofs var ännu värre. Men det är ingen bra film, detta.
amonamarth
2013-12-10
En av de sämsta i serien. Så extremt tråkig och överdriven film.
Visa äldre kommentarer »