Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

No One Will Save You


Brynn Adams är en kreativ och talangfull ung kvinna som har blivit utstött från samhället. Ensam men hoppfull finner hon tröst i det hem där hon växte upp, tills hon en natt vaknar av underliga ljud från utomjordiska inkräktare. En actionfylld kamp mellan Brynn och utomjordiska varelser bryter ut och hotar hennes framtid. Samtidigt tvingar de henne att ta itu med sitt förflutna.


Originaltitel No One Will Save You
Regissör Brian Duffield
Manus Brian Duffield
Genre Skräck, Science Fiction
Skådespelare Kaitlyn Dever, Zack Duhame, Geraldine Singer, Dane Rhodes
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 96
Filmnummer 146515

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Djason
2024-01-11
Verkar vara på tapeten att göra film utan dialog nu för tiden. Gillar denna, snygg och spännande men slutet tilltalar mig inte alls.
amam
2023-12-01
Gillar att de försöker göra något annorlunda. Hotet är helt ologiskt och slutet är rätt så fucked up men den bygger stämning, har bra skådisar, helt okej produktionsvärde och är framförallt något som har ambitioner.
Simon_19
2023-11-26
Gillar konceptet och den minimala dialogen. Tycker dock reaktioner och ageranden från Dever är väldigt orealistiska med tanke på vad som händer i huset första halvtimman. Slutet känns aningen slappt och få lösa trådar binds ihop.
HerrNenne
2023-11-12
Helt okej, om än långdragen, genom hela filmen, där man inte får den tysta protagonisten att kännas naturlig. Hur det slutar får hela filmen att kännas meningslös.
Dream
2023-10-29
Cool rulle förr oss som saknar Arkiv X, men slutet var lite för klent.
vonadel
2023-10-19
Gillade denna. Mysig stämning genom större delen av filmen. Funkade bra med den oerhört sparsamma dialogen. Gjorde att fokus kunde läggas på andra aspekter i filmen. Slutet är öppet för tolkningar.. 7/10
djonipony
2023-10-07
Kul med något som inte är en franchise, har rätt liten budget, okända skådisar och skrivits och regisserats av samma person. Börjar bättre än det slutar. Oklart hur en ung tjej bor själv på värsta egendomen (förklaring / bakgrund hade varit på sin plats) men om vi skiter i det så rullar spänningen och action på bra under första halvan. Gillar att knappt ett ord sägs. Jävligt snygga ljud och helt dugliga specialeffekter. Dock var det typ hundra slut som skulle gås igenom. Kom att tänka på Johan Glans skämt om att "Feliz navidad" lurar lyssnaren att den ska ta slut, gång på gång, men hela tiden fortsätter. Lite sån känsla här. Har inte läst hur folk tolkar slutet, men tills jag läser en tolkning jag köper är jag försiktigt negativ. På det hela dock en frisk fläkt.
PeterTheW
2023-10-04
Det finns bra scener och stämning men det faller på så många sätt. Intrigen känns forcerad, blir mycket spring in och ut ur huset och slutet känns väldigt platt.
cedmoy
2023-09-26
å jäklar vad irriterande! jag tyckte denna var helt fantastisk i sin minimalism loja surrealistiska skräck. otroligt fina scener och härliga fajter med aliens och antydningar till djupare innehåll och traumabearbetning. Cool ljudläggning, allt funkade bra till slutet, en billig ogenomtänkt totalt meningslös standard skräckval som, för mig helt totalt sänkte hela filmen från en klar 4 till, ja egentligen 1! men i och med att ändå blev fast och uppskattade en hel del så får det väl bli två då.
Engravadlax
2023-09-23
Expressionistisk som substitut för repliker--det finns endast ett fåtal--och (bl.a.) därför lite för tramsig för en skräckfilm.
Visa äldre kommentarer »