1.9

Ondskans mirakel

Francesca är en barnläkare som är dedikerad både till sina egna barn och andras, gift med annan läkare, Pedro. Efter att ha fött ett nytt barn börjar Francesca bli deprimerad. De får rådet att flytta till ett nytt hem utanför staden, men Francescas besatthet av det nya barnet slukar henne.

Originaltitel No-Do
Alternativ titel The Beckoning, The Haunting
Regissör Elio Quiroga
Manus Elio Quiroga
Genre 2000-tal, Skräck
Skådespelare Ana Torrent, Héctor Colomé, Rocío Muñoz, Francisco Casares

KyLLo
2019-02-15
Typisk spansk skräck, skulle jag säga. Lite övernaturligt, anknytning till barn, någon kriminalhistoria, ljus och effekter. Den här är ointressant och dåligt berättad. Kriminalarbetet ovanligt seriöst när det andra inte är det. Jag känner igen inslagen från andra (spanska) skräckfilmer, som nog alla är bättre utförda. En stark etta.
TheHorrorfan
2015-02-13
Intressant, men konstig. Förstod den inte alls.

2013-01-26
Spansk skräckfilm som försöker marknadsföras som något likvärdigt med Pans Labyrinth och Barnhemmet. Men det här är långt ifrån samma klass. Filmens casting är inte riktigt bra, tycker jag. Och klippningen är faktiskt riktigt konstig rakt igenom stora delar av filmen. Likväl en godkänd spökfilm som tål att ses om man gillar denna genre. 2,0 av 5.
Teolinda
2013-01-19
Först hände ingenting på evigheter, sen gick det plötsligt over the top med löjliga monster och explosioner. En bra idé som tyvärr gick förlorad i tråkighet och meningslösa lösa trådar.
Hannelina
2011-11-05
Seg början men sen tog den ett rejält kliv och fann den rätta skrämmande känslan!
Netza
2011-07-05
Annorlunda med en skräckfilm som inte bygger på skrämselteknik utan bara temat spöken, typ. De effekter som var kändes lite fåniga med demonens ansikte osv... Konstiga klippningar också emellanåt. Men annars en intressant story med hemligheterna inom katolska kyrkan, hade bara velat se mer av det.
largodil
2010-10-30
man ska inte känna att ögonlocken blir tunga när man ser på skräck!! Seeeeeg
ellaine
2010-09-09
Jag brukar alltid gilla spansk skräck men det här var ingen höjdare.
ericdraven
2010-09-05
sömnpiller.
Trukkah
2010-08-29
Helt okej, den föll naturligtvis på mållinjen.