Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Nightmare in Badham County


Två studenttjejer hamnar i en sydstatshåla då de får problem med bilen. Sheriffen i den lilla staden är dock inte särskilt hjälpsam utan arresterar istället tjejerna. De hamnar i ett tufft kvinnofängelse, där det gäller att hålla koll på såväl vakter som medfångar.


Originaltitel Nightmare in Badham County
Alternativ titel Nightmare
Regissör John Llewellyn Moxey
Manus Jo Heims
Genre 70-tal
Skådespelare Deborah Raffin, Lynne Moody, Chuck Connors, Fionnula Flanagan, Tina Louise, Robert Reed, Della Reese, Lana Wood, Tonea Stewart, Denise Dillaway, Ralph Bellamy
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 20
Filmnummer 90154

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


dudson
2014-06-03
Elak film med smutsig atmosfär. våld. sleaze& allmän svettig dekadens.
Gordyal
2013-07-06
Alla de klassiska WIP-ingredienserna finns där, men stämningen är helt annorlunda. Fokus ligger på berättande mer än på exponerande. Allt är smutsigt och dammigt, och det finns inte en enda uppsminkad D-kupe-bimbo i hela filmen. Nightmare in Badham County står med en fot i det sleaziga WIP-lägret, och en fot i det mer seriösa (kvinno-)fängelsefilmslägret. Trots (inte "tack vare") produktionsmässiga brister så funkar den alldeles utmärkt. Dessutom känns det aningen avigt att se världens präktigaste Molly Culhane som sadistisk fångvaktare.(8+/15)

2013-05-25
Ingen bra film. Tråkig.
Screwface
2012-12-29
Sevärd film med mycket bra skådespelare, särskilt Chuck Connors som äcklig polis. Rasism och övergrepp. Mycket svår att hitta idag, finns ej på dvd vad jag vet.