Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Night of the Creeps


1959 kraschlandar en rymdkapsel på jorden innehållandes ett utomjoriskt experiment. En collegestudent blir infekterad av experimentet och forskare fryser ned kroppen. 1986 råkar två nördar tina upp kroppen i ett test för att se om de platsar i en collegeförening. Den vaknar till liv och börjar infektera skolområdet med parasitliknande råttsniglar som förvandlar sina offer till mördarzombies.


Originaltitel Night of the Creeps
Regissör Fred Dekker
Manus Fred Dekker
Genre Komedi, Skräck, Science Fiction, 80-tal
Skådespelare Tom Atkins, Jason Lively, Steve Marshall, Jill Whitlow, Wally Taylor, Allan Kayser, David Paymer, Dick Miller
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 371
Filmnummer 12596

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Dream
2023-03-22
Smått överskattad av "80-tals, Ghostbusters fansen", då den lockar samma publik, lite stel bent ibland, men den är underhållande absolut.
Robkiller
2022-12-13
Lagom oseriös zombie-rulle med utomjordiska inslag. Riktigt underhållande och väldigt 80-tal.
Zok
2021-10-10
Riktigt underhållande film.. Gillade den skarpt.
myslas
2019-10-05
Den här filmen har det mesta för en underhållande kväll. 80-tal, college, kärlekskranka nördar, elaka frat boys, aliens, body snatchers, zombies och Tom Atkins. En sorts hyllning av 50-talsskräckisar som Invasion of the Body Snatchers, The Thing from Another World, The Blob och Plan 9 from Outer Space blandat med 80-talets college-komedier. Bortsett från Tom Atkins och Dick Miller (som är med i en scen) är skådisarna inget vidare men det här är tillräckligt kul ändå och dialogen är toppen så jag låter det bero och sänker inte betyget vilket jag normalt gjort för en sådan grej.
Stan
2016-10-22
I got good news and bad news girls. The good news is your dates are here. The bad news are they're dead. Grym replik, synd att det är mot slutet det borde vara filmens build up!
Stan
2016-10-19
Tar en stund innan den tar fart. Den har ju riktig potential, bra skådisar, grym musik, grymma effekter och karaktärer som man bryr sig om. Ändå blir det inte aldrig varken riktigt spännande eller särskilt mycket gore. Handlingsförloppet med maskar och zombies går fort, inte mycket som avslöjas i detalj och det går undan. Synd.

2015-12-01
Lite för spretig. Skulle fokuserat mer på skräcken. Ändå smått charmig liten film. Men inte mer än godkän, och då känner jag mig generös. 4/10
djonipony
2015-11-27
Harmlös, småcharmig. Obegripligt att den förbjöds i Swe i december -86.
LenWidleheyt
2015-10-27
Trevligt upplägg och kul med referenser och att den följer i samma andra som andra body horror/creature features. Men: regi och manus är så skitnödiga och så fulla av missade möjligheter att det blir lika mycket plågsamt som underhållande att se den här. Totalt sett en besvikelse i genren.
Papagiorgio
2015-01-11
Inget mästerverk direkt, men kultrulle som håller
Visa äldre kommentarer »