Nicky och Gino

Dominick och Eugene är tvillingar men Dominick är lite långsam efter en olycka i barndomen. De bor ihop och deras relation sätts på hårda prov när Eugene måste välja mellan att stanna hos sin bror eller åka iväg.

Originaltitel Dominick and Eugene
Regissör Robert M Young
Manus Danny Porfirio, Corey Blechman, Alvin Sargent
Genre Drama, 80-tal
Skådespelare Ray Liotta, Jamie Lee Curtis, Tom Hulce, Robert Levine, Todd Graff, Bill Cobbs, Mimi Cecchini, Tommy Snelsire, Mary-Joan Negro, Tom Signorelli, David Strathairn
Filmnummer 2083

Skapad 2019-10-12 av
Detta är historian om de två bröderna Nicky (Tom Hulce) och Gino (Ray Liotta). Trots att de är tvillingar så är de mycket olika. Mycket beroende på den hjärnskada som Nicky åsamkats som barn,...   Läs mer »

djonipony
2005-10-16
svag 3. hyfsad, men som i gilbert grape så stör jag mig bara på mongot och tycker filmen skukke vat bättre utan honom o handlat om kärleken mellan curtis o ray.
MsA
2005-09-29
Filmen är värd en 3:a eftersom den ibland är lite seg och tråkig men den får en 4:a för att Hulce gör en mycket bra roll om en lite efterbliven man
bioanders
2005-03-19
Helt okej att se sent en slapp fredakväll... Filmen har en bra handling, och är välgjord.