Nick och Norahs oändliga låtlista
Två ungdomars vägar korsas om och om igen under en sömnlös natt i New York. Tillsammans letar de efter en hemlig spelning med deras favoritband. Händelser och hångel på de mest besynnerliga ställen gör natten oändlig och oförglömlig.
Originaltitel | Nick and Norah's Infinite Playlist |
Regissör | Peter Sollett |
Manus | Lorene Scafaria |
Genre | Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal |
Skådespelare | Michael Cera, Kat Dennings, Alexis Dziena, Aaron Yoo, Ari Graynor, Rafi Gavron, Jonathan B Wright, Jay Baruchel, Zachary Booth, Andy Samberg |
Välspelad och underhållande. Det känns som att man får följa med en natt i New York.
En genuint mysig och trevlig film om ungdomlig kärlek och dess komplikationer.
Skön humor, bra skådespelare och mycket bra musik.
Gullig, rolig, romantisk, bra musik. Precis en sådan film jag kände för, utan att den sticker ut på något sätt. Bra New York-känsla. Gaykompisarna var kul!
Boken är rapp och fylld med tonårsångest och jag var till en början inte alls impad över vad de åstadkommit med sin filmatisering. Men det är svårt att göra en film baserad på en bok som består av så mycket tankar och inre monologer, så vi får på vissa sätt en helt annan story som faktiskt är ganska rapp den med. Rolig, söt och trevligt liksom. Härliga cameos från de gamla SNL:arna Seth Meyers och Andy Samberg med! En lagom 4:a. För att jag blev positivt överraskad.
HELT FANTASTISK!
Gullig men menlös.
Filmen var la söt, men nej tack.
Otroligt söt
Det borde helt enkelt vara olagligt att vara så orimligt snygg som Kat Dennings är i den här filmen. Det är inte OK alls. Tur att hon håller på och äcklar sig med det där tuggummit hela filmen, vilket är ganska avtändande.