Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

New in Town


Lucy Hill är en ambitiös karriärskvinna som bor i Miami. Hon älskar sina skor, hon älskar sina bilar och hon älskar att klättra på karriärstegen. När hon blir erbjuden ett tillfälligt projekt - mitt ute i ingenstans - för att omstrukturera en fabrik, hoppar hon på eftersom hon förstår att en befordran ligger nära...


Originaltitel New in Town
Regissör Jonas Elmer
Manus Ken Rance, C Jay Cox
Genre Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Renée Zellweger, Harry Connick Jr, Siobhan Fallon, J K Simmons, Ferron Guerreiro, Mike O'Brien, Frances Conroy, James Durham, Barbara James Smith, Robert Small, Wayne Nicklas, Hilary Carroll, Nancy Drake, Stewart J Zully, Marilyn Boyle, Dan Augusta
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 685
Filmnummer 69372

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Krille80
2015-07-01
En film som har stunder av charm, mys och trivsamheter men som mestadels lyckas vara så makalös ooriginell att det blir, smått, fysiskt plågsamt att se klart filmen.
menschenfeind
2013-12-29
Hade kanske blivit en tvåa om den inte varit så hemskt amerikanskt reaktionär. Ju mer den försöker med, desto längre ned sjunker den.
Commandante
2013-12-25
Det enda som var bra med filmen var snön.
Annaa
2012-05-17
okej fy, filmen var väl egentligen helt okej. Dock väldigt förutsägbar. Men hon som spelar huvudrollen kan inte bli annat än irriterad på henne, tycker inte hon ens är fin att kolla på. Kass skådespelare dessutom.
nelhaD
2012-02-13
Nej det här var inte trevligt. Brunt, kallt och i fabrik.
afrostin
2012-02-13
Rolig, underhållande, liked it!!
Lurtz
2011-09-05
Räcker med att se 2 miuter så har man förstått hela konceptet, de ju inget nytt direkt. Ingen bra kemi mellan zellwegger och han snubben heller. Det enda som räddar den från 1an är att den utspelar sig i MN. Och det är ju kul.
FrökenBredwad
2011-09-04
Jag är egentligen ett Zellwegerfan, men den här filmen var verkligen inte bra. Tråkig, förutsägbar och ful.
Molestaire
2011-07-31
Storyn känns ju igen från ett otal föregångare, men det må vara hänt om stilgreppet är någorlunda nytt. Nu är så inte fallet, utan storstadstjej-möter-landet-tugget går mest på tomgång. Se istället The Proposal, som i stora drag är samma film, fast bättre.
sawa
2010-11-10
OK film men inget speciellt, och förutsägbar som de flesta romcom.
Visa äldre kommentarer »