Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Förälskad i Rom


Vi får följa en man och hans fru som reser till Rom för att närvara vid deras dotters italienska bröllop, en man kallad Leopoldo som blir förväxlad med en filmstjärna, en arkitekt från Kalifornien på besök i staden med några vänner, samt två nygifta som åker till Rom för att hälsa på några släktingar men istället villar bort sig i staden.


Originaltitel To Rome with Love
Regissör Woody Allen
Manus Woody Allen
Genre Komedi, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Jesse Eisenberg, Elliot Page, Alec Baldwin, Greta Gerwig, Lino Guanciale, Alison Pill, Flavio Parenti, Woody Allen, Judy Davis, Roberto Benigni, Alessandro Tiberi, Alessandra Mastronardi, Penélope Cruz, David Pasquesi, Ornella Muti, Carol Alt
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1586
Filmnummer 96601

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


hsimpson
2020-09-07
Håller med Raimos kommentar nedan. Fyndig och finurlig och med en lekfullhet som roar mycket. Blev också oväntat positivt överraskad över att se Woody själv i filmen. Hade tröttnat lite på honom som skådis, men han levererar ju faktiskt sina neurotiska skämt bättre än Eisenberg och andra som spelat unga versioner av honom. Fyran är väl inte jättestark, men jag tycker ändå att den ska dit. Bravo!
Raimo_1985
2017-12-27
En av de absolut bästa Woody Allen-filmer jag sett och antagligen hans bästa på senare år. Jag hade så jävla kul när jag såg den här filmen. Skrattade rakt ut många gånger. Jag tycker annars hans filmer från senaste många åren brukar vara extremt lika varandra, men denna stod ut.
Ful_fisk
2017-07-17
Nja... Inte jättedålig, men ganska slätstruken. Hade nog behövt bantas ner en smula eller kanske ara haft fler skratt. Och så har jag svårt för sådan här "stads-porr", filmer som handlar om hur fantastisk en särskild stad är. Ligger stadigt mellan en tvåa och en trea. Blir en tvåa, kanske mest pga Allens storartade verk i det förflutna. Gillade dock Alec Baldwin väldigt mycket här, av någon anledning.
okidoki
2017-06-21
Men så tråkig.
Barneyk
2015-10-22
Jag gillar verkligen Woody Allens lekfulla och charmiga berättarstil som han använt sig mycket av på senare år och så även här. Men där filmen verkligen ger mig mycket berättarmässig charm och roande händelseutvecklingar så saknar den karaktärer som engagerar. Just mitt engagemang brukar inte vara så stort i Allens filmer men här är det nästan totalt frånvarande och det trots flera väldigt bra skådespelarinsatser från skådespelare jag verkligen gillar. Det är ändå en stabil trea, charmigt och småkul räcker ganska långt!
ItalyErik
2015-09-15
Medioker Allen.
annihilat0r
2015-05-05
"To Rome with Love" är stundtals underhållande och intressant – men det blir dessvärre lite för mycket av allt. Till den grad att det potentiellt värdefulla går förlorat.
dileva
2015-02-08
känns lite som att ha sovit och drömt en massa grejer, och sedan har dessa drömmar mixas ihop, med olika huvudrollsinnehavare och blivit en film. helt fantastiskt!
Krille80
2015-01-16
Det är roligt, lättsamt, lite skruvat och fyllt med sevärda skådespelare i Woody Allens senaste film. När Allen är på detta humöret så trivs jag väldigt bra i att ta del av hans skrivna ord. Jag tillhör dessutom dem som tycker om att se Woody Allen som skådespelare i sina egna filmer. Bäst är dock Robert Benigni som är mest minnesvärd. Jag skrattade gott. Inte alls lika bra som "Midnatt i Paris" och "To Rome With Love" är lättglömd. Dock sevärd underhållning för stunden. 4-
Ve72
2014-11-11
Ojojoj så dåligt!! Otroligt dåligt manus och likaså rollprestationerna, framför allt Ellen Page. Redan från början vet man vart handlingen lutar - och jodå, ett otrohetsdrama! Filmen är så löjligt uppbyggd i all handling likaså repliker. Om man inte kan prestatera ett bättre manus borde det aldrig göras någon film på det! Allen själv borde endast stå bakom kameran då han är en grymt dålig och framför allt dryg skådis. Gav filmen 1 timme sen orkade jag inte mer, för fyyyy så dålig!
Visa äldre kommentarer »