Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Natural City


Året är 2080. Jorden har blivit förstörd av naturkatastrofer och de överlevande människorna tvingas leva i gigantiska städer byggda ute till havs. Agent R jobbar för ett företag som spårar och förintar förrymda cyborger. När han blir förälskad i Ria, en cyborg som jobbar som dansare på en klubb, förändras hela hans liv. Ria har nämligen ett bäst-före-datum och måste snart lämnas in för återvinning...


Originaltitel Natural City
Regissör Min Byung-chun
Manus Min Byung-chun
Genre Action, Drama, Science Fiction, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Yu Ji-tae, Lee Jae-un, Seo Rin, Jeong Eun-pyo, Jung Doo-hong, Kim Eul-dong, Ko Ju-hye, Yun Chang, Kim Hyo-seon
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 609
Filmnummer 19153

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Zebulonm
2019-01-24
Inte min typ av film.
cedmoy
2017-03-16
Hade blitt en femma om det inte vore för sista delen. Otroligt skönt med filmer som inte talar om för tittaren hela tiden. Charmfaktorn extremt hög, stämningen lysande. Man märker ju att budgeten inte är så hög men det gör den ju bara ännu bättre, man får använda de medel man har. Mycket fin film.
RobinsTaste
2014-08-03
Var ganska trött när jag såg den så en omtitt är välbehövd. Men tyckte om slut-delen trots att det var för mycket slow-motion. Trist att CGI-effekterna är av sämre natur, då Blade Runner fortfarande är enastående i sin konstruktion av visuellt bländade miljöer.
Robkiller
2014-01-19
Koreansk sci-fi... rätt så långsam och dramatisk i dyster framtidsmiljö när polisen jagar olagliga cyborgs. Handlingen är ok och den håller intresset uppe. Men tyvärr så är karaktärerna väldigt anonyma och filmen tar sig aldrig riktigt. Men får väl sägas vara ok ändå.
GinNTonic
2013-11-16
Några sekunder av actionscenerna var snygga. Resten av filmen var helt fruktansvärt uruselt berättad. Jag fattade ingenting om varken karaktärer, motiv, handling, världsbild eller knappt vem filmen handlade om. Sämsta filmen jag sett på länge. Jag kände mig tvungen att spola en del, något jag annars aldrig brukar göra.
RichardEk
2013-07-25
Inget som fastnar i minnesbanken. Jag minns att jag än en gång konstaterade att specialeffekter är något som alltjämt görs bäst i Hollywood, att temat cyborg - människa redan behandlats i Bladerunner och att slutet hade det typiska vemodet över sig. Inte dålig, men inget som fastnade på näthinnan.
Zarniwoop
2010-05-10
Sjukt dåligt klippt. Efter att jag läst handlingen på baksidan av fodralet fick jag större kännedom om huvudpersonen än genom att se hela filmen.
scififan
2010-01-15
Rörig klippning, tarvliga actionscener och dåligt ljud men bakom det hela döljer sig en vacker och tragisk historia som faktiskt kommer fram i senare delen av filmen.
Lokal_Profil
2009-11-03
vacker men ack sa rorig
MaraJade
2009-10-16
Det enda i filmen som var sevärt var de sista 20 min resten av osammanhängande och intressant skräp att se på.
Visa äldre kommentarer »