2.6
2.6
Nattskiftet
I 30 år ledde den legendariske tv-mannen Johnny Carson 'The Tonight Show' i USA. Detta är historien om vem som kom att efterträda honom, och den maktkamp som pågick bakom kulisserna.

Originaltitel | The Late Shift |
Alternativ titel | The Late Shift: kriget mellan Leno och Letterman |
Regissör | Betty Thomas |
Manus | Bill Carter, George Armitage |
Genre | Drama, Komedi, 90-tal |
Skådespelare | Kathy Bates, John Michael Higgins, Daniel Roebuck, Bob Balaban, Ed Begley Jr, Treat Williams, Peter Jurasik, Reni Santoni, John Kapelos, Steven Gilborn, John Getz, Lawrence Pressman |
Bukfylla. Kul att se händelseförloppet, men inte mycket till film.
Sååå usel. Letterman och Leno är rena karikatyrer, flera skådisar löjligt dåligt sminkade, alla spelar över, men inte på något särskilt roligt sätt. Allt är väldigt slängigt och "oooh, vi är så coola i komedi-/talkshowbranschen som svär så mycket". Suck. Den enda som är lite kul att se är Kathy Bates, mest för att man tänker sig att det skulle vara befriande att spela en så överkaxig roll.
Kathy Bates är den enda som är roligt men hon fick ingen show.
"Lite synd att man inte skildrat perioden när Letterman försökte sluta tidigare genom att reta Nbc's-ledning."
Impliceras dock ganska tydligt under filmens gång. Riktigt bra det här!
Helt klart intressant, inte minst nu när det pågår ett nytt "krig" mellan Leno och Conan...Imponerande skådespelarinsatser, känns väldigt äkta. Stark 3a.
Hyffsat intressant, men saknar spänning och dramatik.
Väldigt intressant, men fan vad jag stör mig på killen som porträtterar Leno. Han får honom att framstå som utvecklingsstörd.
Helt ok film tycker jag, kul att få se vad som hände då Letterman brädades av Leno. Skådespelarna är dessutom kusligt likt originalen vilket gör det extra intressant.
menade att skriva: "finna filmen en smula intressant"