3.3

Nathalie Granger

Två kvinnor lever tillsammans med två barn. En av barnen, Nathalie beskrivs av sin skola som aggressiv och bråkig. En tvättmaskinsförsäljare besöker huset.

Originaltitel Nathalie Granger
Regissör Marguerite Duras
Manus Marguerite Duras
Genre 70-tal, Drama
Skådespelare Jeanne Moreau, Gérard Depardieu, Lucia Bosé

Tonti
2021-09-29
Inte min Duras-favorit hittills, men så ska man nästan vara på rätt humör också för en sån här film. Depardieus besök var tvärtom min favoritdel.
KimEkberg
2017-11-17
ball ändå. tycker den kunde varit mer avskalad, men uppskattar också att den inte är det. depardieu spelar ett obegripligt spel, tar lite väl mycket plats kan jag tycka.
superjudgen
2014-06-10
ranking av skådisprestationerna: 1. den svarta katten 2. den svartvita katten 3. jeanne moreau
JimCarrey
2013-04-11
Skulle vilja gilla den här ännu mer men trots att den är väldigt snygg så kan jag inte riktigt engagera mig. Tar sig på slutet
emilstjernholm
2013-01-02
Provocerande stillsam men atmosfärrik film. Många spännande stilgrepp, framförallt slås jag av hur Duras är obönhörlig i sin minimalism samt hur ljudbilden på ett innovativt sätt överlappar olika scener.
skitbad
2009-10-15
Är mycket sugen att smälla iväg första 5:an på flera månader men håller inne med den och ser hur det känns om en vecka eller något, hsh ruskigt bra film. Duras verkar hur bra som helst med tanke på denna och "India Song".