2.3
2.3
The Hustle
Två kvinnor med väldigt olika bakgrunder tävlar om att lura av en ung tech-miljardär hans förmögenhet. Men det blir snart tydligt för dem att de kan ha mer gemensamt än de trott.

Originaltitel | The Hustle |
Alternativ titel | Dirty Rotten Scoundrels |
Regissör | Chris Addison |
Manus | Paul Henning, Dale Launer, Jac Schaeffer, Stanley Shapiro |
Genre | Komedi, Kriminalare, 2010-tal |
Skådespelare | Anne Hathaway, Rebel Wilson, Alex Sharp, Dean Norris, Timothy Simons, Ingrid Oliver, Nicholas Woodeson, Casper Christensen, Hannah Waddingham, Rebekah Staton, Jocelyn Jee Esien, Emma Davies, Rob Delaney, John Hales, Francisco Labbe, Aaron Neil |
Förutsägbar men charmig.
Jaha, ännu en överspelad komedi med den svala vackra kvinnan och den tjocka galna kvinnan som tvingas samarbeta. Kom på något nytt nu.
Har svårt för sån här ansträngd humor men folk som ramlar och slår sig hela tiden. Kunde ha varit bättre men Rebel Wilson är med och hon har ju sin nisch som måste följas, tyvärr.
Den hade sina stunder
Då har även "Rivierans guldgossar(1988)" fått sin remake och Michael Caine och Steve Martin har blivit Anne Hathaway och Rebel Wilson. Det faktum att jag älskade "Rivierans guldgossar", hunnit glömma av större delen av handlingen och uppskattar Hathaway och Wilson fick mig att ta mig an detta. Jag märker nu att jag uppskattar denna film mer och mer när jag tänker tillbaka på den än under själva titten. Samma gäller Wilsons och Hathaways insatser. Jag kan tänka mig att se denna film igen.
Helt ok, bjöd på skratt.
Såg Rivierans Guldgossar nyligen och blev rekommenderad att se denna. Hade ingen aning om att det var en exakt kopia med ett 2020-filter. Originalet är bättre överlag, men den här filmen bjöd på mer skratt.
Fruktansvärt dåligt överlag, men jag måste erkänna att den gav mig underhållning stundtals, därav den svaga tvåan.
Rolig tillräckligt många gånger för att vara bra. Bärs fullständigt av Hathaway och Wilson förstås.
Riktigt rolig första timmen, tillräckligt rolig för att förlåta slutakten.
Rolig och bra skådisar!