Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Nanou


På resa i Frankrike faller den unga, engelska flickan Nanou huvudstupa för fransmannen Luc. Hon ger upp sin lovande universitetskarriär och sin familj i England och flytter in hos Luc. De är så förälskade som två människor kan vare. Övervinner kärleken allt?


Originaltitel Nanou
Regissör Conny Templeman
Manus Antoine Lacomblez, Conny Templeman
Genre Drama, Romantik, 80-tal
Skådespelare Imogen Stubbs, Jean-Philippe Écoffey, Christophe Lindon, Valentine Pelka, Roger Ibanez, Nathalie Bécue, Dominique Rousseau, Anna Cropper, Patrick O'Connell, Anne-Marie Jabraud, Michel Robin, Daniel Day-Lewis
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3
Filmnummer 50328

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Quartz
2008-03-02
tänker se, eftersom daniel day-lewis har en roll :) köpte för 10:- för hans skull, hehe. men räknar ju inte med något om man säger så...
Sagoliket
2007-11-16
Just det; om nån vill se den och finner problem att hitta den så kan min info vara till glädje: Ni kan få den av mig, eller, för att hålla en finare klang: Högstbjudande! :)
Sagoliket
2007-11-16
Den är ett skämt! Jag snubblade i förra helgen in i en godisaffär som också hyr ut filmer, och så fick jag syn på nya dvd´s till salu för 25kr. Alla såg lika B och för mig helt okända ut. Inledningen av filmen gav mig hopp, med en lite rolig scen på tåget, men efter 5-10 minuter börjar skämtet. Bättre blir det inte heller av Filminfon; filmen saknar helt passion, och fransmannen Luc är inget annat än otrevlig och störd redan från början. Se den om ni vill ha riktigt låååångtråååkigt. Annars; låt bli.