2.2
2.2
Nakna pistolen 33 1/3 - Den slutgiltiga förolämpningen
Kommissarie Frank Drebin övertalas att återvända från sin pensionärstillvaro för att jobba under täckmantel i statsfängelset. Hans uppdrag är ta reda på vad den beryktade terroristen Rocco har för planer när han blir frisläppt.

Originaltitel | Naked Gun 33 1/3: The Final Insult |
Alternativ titel | Nakna pistolen 33 1/3, Naked Gun 33 1/3, The Naked Gun III |
Regissör | Peter Segal |
Manus | David Zucker, Robert LoCash, Pat Proft |
Genre | Komedi, Action, Kriminalare, 90-tal |
Skådespelare | Leslie Nielsen, Priscilla Presley, George Kennedy, O J Simpson, Fred Ward, Kathleen Freeman, Anna Nicole Smith, Ellen Greene, Ed Williams, Raye Birk, Matt Roe, Wylie Small, Randall 'Tex' Cobb |
En hel del skratt, men också en del blask längs vägen. Som att de slänger in Anna Nicole Smith av alla människor, och givetvis fixerar sig vid hennes hylla. Men fängelsebiten är ju rolig, och finalen på oscarsgalan är ju briljant! Blev positivt överraskad första gången jag såg denna och tyckte mer om den än tvåan. Nu lägger jag dem lite mer jämsides. Inte i närheten av det mästerliga originalet, men ändock klart underhållande. Jag saknar Leslie Nielsen. Och hela parodigenren. Rentav komedin.
Hysteriskt rolig knas komedi av bästa märke!") Är inte en enda scen som är utan galenskap av episk karaktär#)#) "Tänk vad underbart anti-pk-befriat det var förr om åren..//
Denna hamnar mellan den första och andra filmen.
Inte fullt lika träffsäker och galen som de första två, men fortfarande ett säkert kort om du är lagd åt rätt håll.
Inte lika bra som första filmen, men den funkar fortfarande...
Tänk att alla tre filmerna kan vara av så hög klass! Det är inte vanligt. Första är bäst men tvåan och trean är inte långt efter! :)
Helt ok 3.e film.Funkar absolut.
Faktiskt snäppet bättre än del 2 med aningens lugnare tempo och mer stilsäkra skämt. Sen var ju Anna Nicole vansinnigt vacker 1994.
Jag skulle inte kunna säga den exakta siffran på hur många gånger jag har sett Nakna pistolenfilmerna men det är många. Nu på sistone har det inte blivit så ofta men jag skrattar fortfarande väldigt mycket då jag ser dem. 1994 när denna kom var jag 14 år och gissa om jag var fixerad vid Anna-Nicole Smith. Ni skulle ha sett mitt rum. Underbar humor.