Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.9
av 5

Naken


Efter en mycket blöt svensexa, vaknar Anders upp i en hiss, naken. Det här är en rubbad film om ett bröllop som aldrig tycks bli av. Allt på grund av att Anders kompisar gör allt för att han ska få en oförglömlig svensexa. Värst i gänget är Anders så kallade bäste vän Pierre, som inte bara vill ge Anders ett minnesvärt dygn, utan också ta ifrån honom den blivande bruden Maria för att komma åt hennes rike pappas pengar.


Originaltitel Naken
Alternativ titel Naked
Regissör Torkel Knutsson, Mårten Knutsson
Manus Torkel Knutsson, Mårten Knutsson
Genre Komedi, Romantik, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Henrik Norberg, Lisa Kock, Martin Forsström, Anna Järphammar, Dan Malmer, Victoria Silvstedt, Ingela Sahlin, Lars Holmström, Marga Pettersson, Tommy Johnson, Lina Perned, Felix Herngren, Simon Norrthon, Martina Haag, Tuva Novotny, Emil Forselius, Peter L Abrahamsson, Robert Jelinek, Figge Norling, Micke Dubois, Jesper Salén, Gösta Engström, Pontus Gårdinger, Peter Siepen, Estelle Milbourne, Isabel Munshi, Ingela Sahlin, Stig Engström, Agnieszka Koson, Sissela Kyle, Plura Jonsson, Magnus Blomqvist, Anders Timell, Lisa Fabre, Daniella Kimber, Erik Blix, Torsten Wahlund, Michael Mansson, Calle Marthin, Fredrik Östergren
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4706
Filmnummer 1088

Recensioner

Skapad 2020-06-28 av Stygga-Vargen
År 1993 regisserade Harold Ramis en film som kom att bli lite stilbildande, nämligen Måndag hela veckan där Bill Murray spelar en man som tvingas återuppleva en och samma dag om och om igen tills...   Läs mer »

Skapad 2019-12-23 av weng-weng
Det här är filmen som Sveriges prydligaste filmrecensent ville ge en bajskorv i betyg. Det är filmen som fortsatte promotas trots att alla hatade den. Det är filmen med flest skämt på regissöre...   Läs mer »

Kommentarer


Stygga-Vargen
2020-06-27
"Det är klart jag ska byta om! Jag luktar ju för fan fisk!" Haha, så jävla klockrent!
Rai
2017-10-08
Den här filmen har något i sin uselhet att det går att titta på den....
mr_magi
2016-09-25
Högkvalitativ!
patrasket
2016-09-22
Kultfilm! Jag minns den som rolig när jag var 14 därför får den en trea. Skulle inte våga se om den dock..
Krille80
2014-11-02
THE BOTTOM IS NÅDD! En värdig utmanare till "Reine och Mimmi i fjällen" om svenska kalkontronen. Frågan är om det finns något som helst existensberättigande för denna film, som mer liknar en pinsam dokusåpa med stulna idéer från "Groundhog day". Tre frågor snurrar i i mitt huvud efter att sett denna film. Varför? Varför? Varför?
chaosphere
2013-07-26
Kollade tio minuter och stängde av. Så gräsligt var det.
Ful_fisk
2013-05-10
Den dummaste och mest omogna svenska komedi som någonsin gjorts. Under första halvtimmen är ettan så given den kan bli. Men sedan händer något. Mitt bland all pubertal humor börjar en rolig intrig uppenbara sig och det blir faktiskt roligt. Ibland är skämten förstås lika usla som ljud- och bildkvaliteten, men det händer faktiskt rätt så ofta att man skrattar högt åt filmen. Så jag sätter en osäker trea. Osäker på att jag kanske borde satt högre eller lägre. Oavsett vilket, jag har aldrig sett en annan film som denna!
SweFilmOnly
2013-01-09
Känns som en billig svensk kopia av "Måndag hela veckan". Ett försök att imitera den. Den hade EN riktigt rolig schen vilken drog upp det till en stark tvåa. I övrigt är det mest som sagt en billig kopia av "Måndag hela veckan". För mycket repetition, vissa gånger får man inte ens se hur han fixar ett problem, bara att han gör det. I "Måndag Hela Veckan" ser man lättare hur saker löses. Rekomenderar "Måndag Hela Veckan" till alla besvikna här.
robe_karlsson
2012-12-02
Kanske den sämsta film jag sett.
Xenox
2012-07-22
Riktigt skön film. Kul att vågade sig på något nytt.
Visa äldre kommentarer »